Se sidan i fullversion.

Hydromeda RSS

Profilbild
Eftersom Hydromeda inte orkat med att skriva något om sig själv, passar vi på att visa några underbara annonser här istället:

Skype kommer till iPhone i morgon

prylsmart.se - 30 mar 2009 av Hydromeda i iphone, ipod, skype

Ser ut som att Skype kommer till iPhone på tisdagen. Det har funnits gott om Skype-kompatibla applikationer till iPhone men kvaliteten kan inte slå den officiella Skype. ... Läs mer »

3 Pusha

Träna din spelhand med ny handske

prylsmart.se - 30 mar 2009 av Hydromeda i handske, träna, tv-spel

Brukar du spela massor TV-spel? Nu finns ett bra sätt att träna upp dina slöa fingrar att bli redo för lite riktigt tv-spelande och den heter Xtensor. Speciellt bra till ... Läs mer »

2 Pusha

USB-minne i form av vackert halsband

prylsmart.se - 29 mar 2009 av Hydromeda i smycke, usb, usb-minne

Alla hjärtans dag är över för länge sedan men det betyder inte att du inte kan få något trevligt för kvinnan i ditt liv, eller hur? The Jewel Necklace USB Flash Drive int... Läs mer »

2 Pusha

Snygg och smidig videokamera i fickformat

prylsmart.se - 26 mar 2009 av Hydromeda i fickformat, mpeg4, videokamera

Äntligen en videokamera i fickformat med snygg design. Det är företaget som ligger bakom de färgglada kamerorna. Enligt produktspecifikationerna har det 2 timmars livslän... Läs mer »

1 Pusha

Magnetisk anslagstavla

prylsmart.se - 26 mar 2009 av Hydromeda i anslagstavla

Inga fler magneter att sätt upp papper på anslagstavlan med? Inga problem, använd ett stift (nål). Någon har näligen kommit på den smarta idén att sätta tyg (eller nåt li... Läs mer »

1 Pusha

Reseladdare till laptopen

prylsmart.se - 25 mar 2009 av Hydromeda i bärbar, laptop, reseladdare

Visst är det jobbigt när man batteriet till laptoen dör och man inte har tillgång till väggkontakt. Nu kommer denna “reseladdare” som påstår ge din dators 2-5 timmar extr... Läs mer »

1 Pusha

Espresso-maskin i fickformat

prylsmart.se - 25 mar 2009 av Hydromeda i espresso, kaffe

Smakar kaffet jobbet illa? Ta med denna manick och gör dig en rykande kopp espresso. Det som behövs är kaffepulver och varmt vatten. Självklart går det bra med andra kaff... Läs mer »

1 Pusha

Svara, din sko ringer

prylsmart.se - 25 mar 2009 av Hydromeda i mobil, sko

Glömmer du ofta mobilen hemma? En sak du antagligen inte glömmer är skorna. Så varför inte stoppa mobilen där! Detta är precis vad en austrakiensisk uppfinare gjort. Vid ... Läs mer »

1 Pusha

Nu flyger bilen

prylsmart.se - 24 mar 2009 av Hydromeda i bilflyg, flygplan

Ända sen bilen kom så har diverse böcker och uttalande gjorts om att år 2000 kommer vi flyga omkring i bilar (tänk Futurama). Nu ha vi en bit kvar tills dess men Terrafug... Läs mer »

1 Pusha

Super Mario väggdekaler

prylsmart.se - 24 mar 2009 av Hydromeda i inredning, nintendo, retro m fl

För oss som växte upp med Nintendo 8bits och Super Mario som husgud så är dessa väggdekaler som guld för våra nostalgiska hjärtan. Man kan återskapa hela banor längs väge... Läs mer »

1 Pusha

RSS-lampa

prylsmart.se - 24 mar 2009 av Hydromeda i lamp, rss

Det här är egentligen bara en enkel lampskärm med den klassiska orangea RSS-symbolen. Detta är förmodligen en lämplig gåva till webbdesignern i ditt liv, så att de kan de... Läs mer »

1 Pusha

Trailer för The Year One ute

filmsmak.se - 23 mar 2009 av Hydromeda i jack-black, superbad, supersugen m fl

Trailern för The Year One är nu online. Filmens huvudroller innehas av Jack Black och Michael Cera (Supersugen, 2007) som spelar två stenåldersmän som kämpar för att klar... Läs mer »

1 Pusha

Skriv i luften med iPhone

prylsmart.se - 23 mar 2009 av Hydromeda i applikation, iphone, programvara

Light Writer - POV Effect heter denna applikation som kan köpas till din iPhone och gör det möjligt att skriva textmeddelanden i luften med hjälp av din iPhone. Hade vi l... Läs mer »

2 Pusha

Super Nintendo konsol i form av en brödrost

prylsmart.se - 23 mar 2009 av Hydromeda i brödrost, snes, super-nintendo

Vad får du när du trycker i innandömet på en Super Nintendo konsol in i en brödrost? Super Nintoaster förstås. Denna mycket moddade SNES fungerar tydligen i verkligheten ... Läs mer »

4 Pusha

Mobiltelefon som går att raka sig med

prylsmart.se - 23 mar 2009 av Hydromeda i fm-radio, mobiltelefon, mp3 m fl

Telefonen har alla funktioner som en skaplig mobiltelefon brukar ha. 2.6 “skärm, 0.3MP kamera, MP3-kapacitet, Bluetooth, dubbla SIM-kort, FM-radio, etc etc etc. Det som s... Läs mer »

2 Pusha

  • Blev medlem: 17 januari 2008
  • Senast aktiv: 8 dec 2019
  • Placering på topplistan: 300

Andel populära

4%

Pushar andras

6%

Post-aktivitet

56%