Se sidan i fullversion.

Garulo RSS

Profilbild
Garulo Catering är en del av Garulo Restaurangutveckling med säte i Sundbyberg.

Garulo Catering erbjuder högkvalitativa måltidslösningar för både företag och privatpersoner inom Stockholms län. Vi levererar mat till bröllop, fester, konferenser och vid många andra tillfällen. Kort sagt - vi finns till för dig!

Garulo Catering strävar alltid efter att överträffa dina säkerligen höga förväntningar på oss när det gäller service och kvalité på produkterna. När du anlitar garulo Catering kan du vara säker på att vi levererar inom utsatt tid, att maten är av ypperlig kvalité, att du får ett trevligt bemötande i alla led samt att du inte betalar mer än vad vi har kommit överens om.

Hos oss på Garulo Catering arbetar några av de bästa kockarna i regionen och vi erbjuder även kvalificerad servispersonal vid behov. Vi arbetar i stor utsträckning med ekologiska och KRAV-märkta råvaror. Genom en varsam hand vid tillagningen av maten och bra avtal med våra leverantörer blir det inte dyrare för dig.

Förutom catering kan Garulo Catering arrangera hela events från förberedelsefasen till själva genomförandet. Det innebär att vi tar hand om det som vi har kommit överens om. Det kan handla om personal, porslin, rekvisita, musik, lokaler och mycket mer. Garulo Catering vet vad som krävs för en lyckad fest!


Kontakta oss så får du veta mer.

Julbord, julmat, julfest - Garulo Catering

garulo.se - 1 jul 2010 av Garulo i julbord, julmat, julbuff m fl

Julbord hos Garulo Catering i Stockholm är en härlig upplevelse. Klassiska rätter samsas med nyskapande, kreativa rätter som du kanske inte har provat ännu. Vår idé om et... Läs mer »

1 Pusha

Catering i Stockholm - Garulo Catering

garulo.se - 17 maj 2010 av Garulo i catering stockholm, catering, catering sundbyberg m fl

Garulo Catering i Stockholm erbjuder ett stort sortiment av cateringprodukter till företag och privatpersoner inom Stockholms län. Garulo Catering i Stockholm har frä... Läs mer »

1 Pusha

Bröllop hos Garulo Catering i Stockholm

garulo.se - 2 maj 2010 av Garulo i bröllop, bröllopsmat, bröllop catering m fl

Förutom fantastiska och mycket omtyckta bröllopsmenyer kan vi hjälpa till att ordna personal, lokaler, musik, rekvisita och mycket mer. Hos oss finns inga begränsningar o... Läs mer »

1 Pusha

Buffé hos Garulo Catering

garulo.se - 2 maj 2010 av Garulo i krav, närproducerat, bröllop m fl

Vi levererar till företag och privatpersoner inom Stockholms län och vi är en leverantör som står för kvalité, prisvärdhet och utomordentlig service. Vi erbjuder ett stor... Läs mer »

1 Pusha

Garulo Catering i Stockholm

garulo.se - 1 mar 2010 av Garulo i catering, bröllop, buff m fl

Beställ fantastiska buffér, sallader, sötsaker, dryck, delikatesstallrikar, bröllopsmenyer och mycket mer från Garulo Catering. Vi levererar till företag och privatperson... Läs mer »

1 Pusha

Garulo Catering i Sundbyberg

garulo.se - 21 feb 2010 av Garulo i buff, smörgåstårta, lokal m fl

Vi är ett cateringföretag som levererar till privatpersoner och företag inom Stockholms län. Se vår hemsida för mer information.

1 Pusha

  • Blev medlem: 21 februari 2010
  • Senast aktiv: 12 aug 2011
  • Placering på topplistan: 668133

Andel populära

0%

Pushar andras

60%

Post-aktivitet

20%