Se sidan i fullversion.

Esc-Panelen RSS

Profilbild
ESC-Panelen är en hemsida om Eurovision Song Contest, Melodifestivalen och andra länders nationella uttagningar. Vi betygsätter & bevakar allt som rör Eurovision Song Contest oavsett årstid.

Här kan du läsa allt det senaste om Eurovision Song Contest och Melodifestivalen samt om alla andra länders uttagningar. Vi lägger dessutom upp listor, länktips, topplistor, recensioner och en massa annat kul.

Andorra ställer upp efter stor tveksamhet

rhob.blogg.se - 14 nov 2009 av Esc-Panelen i musik, kultur, livsstil m fl

Nu har vi fått information om att Andorra har beslutat att ställa upp i Oslo 2010. Men beslutet verkar vara priliminärt då det fortfarande saknas pengar för tv-kanalen in... Läs mer »

2 Pusha

Hittils anmälda länder - 15 nov är deadline

rhob.blogg.se - 13 nov 2009 av Esc-Panelen i musik, livsstil, samhälle

Fram till på söndag har länderna på sig att bekräfta sitt deltagande i Eurovision Song Contest 2010. Hittills har 35 länder bekräftat deltagande för 2010s Eurovision S... Läs mer »

1 Pusha

MiSt vinnare av Melodifestivalens webbjoker

rhob.blogg.se - 13 nov 2009 av Esc-Panelen i musik, personligt, livsstil

Det blev alltså Mia Terngård och Stefan Lebert (MiSt) som vann Webbjokern med Come And Get Me Now och ska alltså medverka i Melodifestivalen 2010.

1 Pusha

Nu ska det avgöras

rhob.blogg.se - 11 nov 2009 av Esc-Panelen i musik, kultur, personligt

Nu återstår endast tre bidrag i Melodifestivalens webbjoker. I direktsändning imorgon klockan 08.45 kommer det att avgöras vem som har fått flest röster. Christer B... Läs mer »

1 Pusha

De blir programledare för MELODIFESTIVALEN!

rhob.blogg.se - 10 nov 2009 av Esc-Panelen i musik, kultur, samhälle

Måns Zelmerlöw, Christine Meltzer och Dolph Lundgren. De kommer att leda oss kring Melodifestivalen 2010. Måns och Christine kommer leda alla program, medan Dolph e... Läs mer »

1 Pusha

Ny design & programledare för Melodifestivalen

rhob.blogg.se - 9 nov 2009 av Esc-Panelen i musik, kultur, humor

Imorgon tisdag blir det klart vem eller vilka som blir den nya programledaren för Melodifestivalen 2010. SVT kommer att publicera vem eller vilka det blir 10.45.

1 Pusha

Polen väljer 14 februari

rhob.blogg.se - 6 nov 2009 av Esc-Panelen i kultur, livsstil, musik

Det polska tv-bolaget TVP bekräftar att man tänker anordna en nationell final som byter namn till Krajowe Eliminacje. Finalen blir i Warszawa den 14 februari 2010. Mel... Läs mer »

1 Pusha

"Unser Star für Oslo 2010"

rhob.blogg.se - 6 nov 2009 av Esc-Panelen i kultur, livsstil, musik

Tyskland slår på stort, med en stor uttagning som får namnet "Unser Star für Oslo" som betyder "Vår stjärna till Oslo". Det är TV-kanalerna ARD och Pro7 som tillsamma... Läs mer »

1 Pusha

Estland deltar i Oslo

rhob.blogg.se - 6 nov 2009 av Esc-Panelen i kultur, livsstil, musik

Det har tidigare diskuterats om att Estlands deltagande i Oslo 2010 kan bli inställt, p.g.a ekonomiska bekymmer. Nu bekräftar landets tv-kanal ERR att man kommer att stäl... Läs mer »

2 Pusha

Tio bidrag kvar i webbjokern

rhob.blogg.se - 5 nov 2009 av Esc-Panelen i kultur, livsstil, musik

Spänningen om vilken webbjoker som ska nå ända fram till Melodifestivalen 2010 växer. Nu återstår 10 bidrag som är klara för finalomgång.

1 Pusha

Ingen debut för Liechtenstein

rhob.blogg.se - 5 nov 2009 av Esc-Panelen i kultur, livsstil, musik

Liechtensteins tv kanal 1FL har tidigare sagt att de vill debutera i nästa års upplaga av Eurovision Song Contest i Oslo. Det blir tyvärr inget av det, bekräftar nu tv-ka... Läs mer »

1 Pusha

Nederländerna kan komma dra sig ur ESC

rhob.blogg.se - 4 nov 2009 av Esc-Panelen i kultur, musik, samhälle

Fler och fler Eurovision-länder verkar ha planer att dra sig ur ESC 2010. Mycket är väl rykten men ett som är sant är i alla fall att den holländska tv-kanalen RTL 4 gjor... Läs mer »

1 Pusha

Darin första joker i Melodifestivalen 2010

rhob.blogg.se - 3 nov 2009 av Esc-Panelen i kultur, livsstil, samhälle

Idag blev det klart att Darin Zanyar är första Joker i Melodifestivalen 2010 med låten "Your Out of My Life", skriven av Henrik Janson och Tony Nilsson. En slags midtempo... Läs mer »

2 Pusha

ESC-Panelen (Allt om Eurovision Song Contest)

escpanelen.info.se - 29 okt 2009 av Esc-Panelen i kultur, livsstil, musik

Panelen tycker till och ger resultat för länderna som ska välja bidrag till Eurovision Song Contest 2009. Vi är tre killar av varierande ålder och med skilda preferenser ... Läs mer »

1 Pusha

  • Blev medlem: 11 maj 2009
  • Senast aktiv: 9 mar 2019
  • Placering på topplistan: 426

Andel populära

3%

Pushar andras

-0%

Post-aktivitet

56%