Flygande jakob. Älska eller hata?
ohmansmatovin.wordpress.com - 24 aug 2009 av andersohman i gastronomi, matblogg, nostalgi m fl
Varför är det så skämmigt med denna favvorätt? Här finns originalreceptet och en omröstning. Hissa eller dissa,
ohmansmatovin.wordpress.com - 24 aug 2009 av andersohman i gastronomi, matblogg, nostalgi m fl
Varför är det så skämmigt med denna favvorätt? Här finns originalreceptet och en omröstning. Hissa eller dissa,
ohmansmatovin.wordpress.com - 21 aug 2009 av andersohman i gastronomi, krog, london m fl
Ät middag "underground" i London. Olagligt, spännande och totalt oväntat.
ohmansmatovin.wordpress.com - 19 aug 2009 av andersohman i bag-in-box, vin
Varför vin i plastpåse är ett hot mot den västerländska kulturen. Typ.
ohmansmatovin.wordpress.com - 15 aug 2009 av andersohman i fransk, mat, råvaror
En hel nation kallas "grodätare". Är fransmännen tokiga eller smakar grodans bakben gott?
ohmansmatovin.wordpress.com - 11 aug 2009 av andersohman i arabica, dyrt, espresso m fl
Har du undrat varför kaffet på Starbucks är så dyrt? Det verkar som om de använder ett extremt exklusivt kaffe.
ohmansmatovin.wordpress.com - 9 aug 2009 av andersohman i köttfärs, lättlagat, mat m fl
Ett ovanligt lyckat resultat på rester i kylskåpet. Enklaste matlagningen med bara en stekpanna och inga kryddor. Inte ens salt!
ohmansmatovin.wordpress.com - 23 jul 2009 av andersohman i dryck, mat, recept m fl
Recept, tips och en himla massa åsikter om livets nödtorft + lite försök till matporr.
ohmansmatovin.wordpress.com - 23 jul 2009 av andersohman i mat, reseberättelse
Spanska konserver är inte att förakta.
ohmansmatovin.wordpress.com - 23 jul 2009 av andersohman i dryck, mat, recept m fl
Blodpuddingen verkar man antingen älska eller hata, men den är bättre än sitt rykte. Njut den med ett gott vin.
ohmansmatovin.wordpress.com - 25 jul 2009 av andersohman som
Bästa sättet att få svålen riktigt knaprig på en klassisk flæskesteg är att använda tapetkniv och koka fläsket. Jo, det är sant!
ohmansmatovin.wordpress.com - 28 jul 2009 av andersohman som
Ska kolsyrad mjölk bli nästa stora grej?
ohmansmatovin.wordpress.com - 29 jul 2009 av andersohman i gastronomi, krog, recept m fl
Vem har hittat på det hjärndöda konceptet "salladsbuffé"? Inte var det en fransman i alla fall. Grodätarna vet hur en sallad ska vara.
ohmansmatovin.wordpress.com - 29 jul 2009 av andersohman i kakor, ost, recept m fl
Perfekta, lättfixade kakor att äta till vin. Löjligt enkla och lätta att variera.
ohmansmatovin.wordpress.com - 1 aug 2009 av andersohman i dessert, matlab, matlagning m fl
Ett köksexperiment som en gång för alla visar att man inte behöver slabba med vattenbad.
ohmansmatovin.wordpress.com - 3 aug 2009 av andersohman i dessert, dryck, matblogg m fl
De flesta lever i villfarelsen att det finns dessertviner. Men det är en myt.
© 2017 Pusha