Se sidan i fullversion.

Arood RSS

Profilbild
Eftersom Arood inte orkat med att skriva något om sig själv, passar vi på att visa några underbara annonser här istället:

Tävling - publicera övningar

w3sidan.net - 24 aug 2009 av frisko i loopia, tävling, webbhotell m fl

Äntligen är det dags för W3sidans första tävling. I prispotten ligger ett års webbhosting (Företagspaket) samt valfritt domännamn från Loopia. Tävlingen går ut på att pub... Läs mer »

5 Pusha

Mozilla testar betaltjänst till Firefox

w3sidan.net - 20 jul 2009 av frisko som

Mozilla började i fredags förra veckan att testa en betaltjänst som ska ge utvecklare möjligheten att ta betalt för sina insticksprogram (add-ons).

4 Pusha

YouTube fasar ut IE6

w3sidan.net - 15 jul 2009 av Arood i ie6, youtube

Besöker man videosajten YouTube med webbläsaren Internet Explorer möts man nu av ett meddelande som säger att YouTube kommer att fasa ut stödet för webbläsaren och att ma... Läs mer »

5 Pusha

Spotify i iPhone – Nu verklighet!

brinkenfeldtit.se - 3 jul 2009 av sebbri i despotify, iphone, jailbreak m fl

Spotify finns nu till iPhone och är baserad på programmet Despotify som är ett Spotifyprogram baserat på öppen källkod. Programmet heter Spot och nedan följer instruktion... Läs mer »

23 Pusha

Alla resurser på HTML 5

w3sidan.net - 3 jul 2009 av Arood i html5, w3c

World Wide Web Consortium har bestämt att avbryta utvecklingen av XHTML 2 till förmån för HTML 5. Gruppen som arbetar med den nya versionen av XHTML får fortsätta fram ti... Läs mer »

2 Pusha

Firescope, gör Firebug mer effektivt

w3sidan.net - 19 feb 2009 av Arood i firefox

Jag tänkte ta och tipsa om ett tillägg till Firebug (som i sin tur är ett tillägg till Firefox) som jag stötte på häromdagen. Detta tillägg skapar en extra flik i Fir... Läs mer »

2 Pusha

PHP 4 lämnar över

w3sidan.net - 14 aug 2008 av frisko i php

Utvecklar du fortfarande i PHP 4? Då är det nog bäst att du börjar fundera på en övergång till PHP 5. Efter åtta år i tjänst går nu PHP 4 i pension, och låter den femte v... Läs mer »

9 Pusha

Microsoft SQL Server 2008

w3sidan.net - 9 aug 2008 av Arood i microsoft, sql

Microsofts nya version av databashanteraren SQL Server lämnar nu sin betaperiod. Bland nyheterna finnes bland annat en webbversion och ett verktyg som underlättar presta... Läs mer »

8 Pusha

Gulaktig display på nya iPhone 3G?

iphonepro.se - 12 jul 2008 av kristoffer i iphone-3g, iphone

Det rapporteras runt diverse forum att många (om inte alla?) nya iPhone 3G har problem med att skärmen avger ett gulare sken än den äldre modellen. Kan det vara ett fabri... Läs mer »

18 Pusha

PDF är nu en ISO-standard

w3sidan.net - 12 jul 2008 av Arood i adobe, iso, pdf

PDF, Portable Document Format, ett utav de vanligaste formaten för att skicka dokument som inte ska ändras av mottagaren, har nu blivit en ISO-standard...

23 Pusha

W3Sidan - Love webdesign

w3sidan.net - 7 jul 2008 av markus i community, css, forum m fl

På W3Sidan.net lär vi oss och diskuterar alla typer av webbutveckling. Ett standardinriktat webbutvecklingscommunity som riktar sig mot alla som knackar kod eller designa... Läs mer »

40 Pusha

  • Blev medlem: 7 july 2008
  • Senast aktiv: 24 aug 2009
  • Placering på topplistan: 772

Andel populära

40%

Pushar andras

55%

Post-aktivitet

18%