Se sidan i fullversion.

Agnesmiami RSS

Profilbild
Jag är en 22årig tjej som bloggar om mitt liv i Miami. Jag pluggar min BA i internationella relationer på FIU, bor ute på south beach med min pojkvän och när jag inte studerar eller solar på beachen festar jag så mycket min kropp bara orkar och shoppar såmycket mitt kredit kort tillåter mig.
Enjoy.

lugnet efter stormen

agnesdaily.blogg.se - 2 mar 2009 av Agnesmiami i miami, usa

Nu när hela mammas packning är på plats kunde mammas semester börja på riktigt. Vi gick till Whole Food, vilket mamma inte helt oväntat älskade och handlade mat. Självkla... Läs mer »

2 Pusha

lost in a taxi

agnesdaily.blogg.se - 2 mar 2009 av Agnesmiami i borta, hittat, mamma m fl

If nothing else, its your mother. Hämtade upp min mamma på flygplatsen igår, hon kom med två resväskor, en dataväska och sin handväska. Vi hoppar in i taxin och åker hem ... Läs mer »

1 Pusha

according to

agnesdaily.blogg.se - 1 mar 2009 av Agnesmiami i flightracker, flygplats, mamma m fl

...flight tracker så är mamma tidig, hon landar om mindre än en timme så det börjar bli dax för mig att dra mig ut till Miami Int Airport och hämta

1 Pusha

Skvaller ang. Rhianna

agnesdaily.blogg.se - 1 mar 2009 av Agnesmiami i miami, rhianna, skvaller

Ligger i sängen och äter frukost samtidigt som jag slö-tittar på tv. Där rapporterar de på nyheterna att Rihanna och Cris Brown bor i P Diddys hus på star island, och att... Läs mer »

1 Pusha

voluspa

agnesdaily.blogg.se - 1 mar 2009 av Agnesmiami i miami, shopping, usa

Det finns en mysig liten butik på Lincon Rd som heter Anthropologie. Där har jag varit idag och shoppat lite nya böcker och dofter till vårat hem. Till vardagsrummet blev... Läs mer »

2 Pusha

there is a time for everthing

agnesdaily.blogg.se - 28 feb 2009 av Agnesmiami i förväntningar, kärlek, kläder m fl

tröja från Sass&Bide och jeansshorts från Abercrombie and fitch Ensamheten gör mig gott, jag sitter just nu och laddar för fullt inför den kommande veckan. På alla sätt ... Läs mer »

3 Pusha

love it not my crime

agnesdaily.blogg.se - 28 feb 2009 av Agnesmiami i crime, fest, love m fl

itter på våran balkong med en corona i min hand och hälften av bandet love is not my crime. Vill ni lyssna på deras låtar kan ni gå in här.

4 Pusha

ciao bella

agnesdaily.blogg.se - 28 feb 2009 av Agnesmiami i fest, lyxbåt, miami

Festen igår var riktigt lyckad, hela lägenheten var fylld med trevliga, ödmjuka, framgångsrika och bra människor. Tack J. för att du fyller mitt liv med en massa nya unde... Läs mer »

4 Pusha

My life in Miami

agnesdaily.blogg.se - 27 feb 2009 av Agnesmiami i fest, kändisar, miami m fl

Jag är en 22årig tjej som bloggar om mitt liv i South Beach Miami. På dagarna går jag i skolan eller ligger på stranden och solar. På fritiden shoppar jag, träffar vänner... Läs mer »

1 Pusha

  • Blev medlem: 27 februari 2009
  • Senast aktiv: 3 mar 2009
  • Placering på topplistan: 45684

Andel populära

0%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

24%