Se sidan i fullversion.

Massor med recensioner på Iphoneprogram

newapps.se - 15 nov 2009 av i iphone, iphone program

Daniel på Newapps har skrivit flest recensioner för Iphone apps på Svenska tror jag. Flera hundra recensioner på programvaror till din Iphone. Antagligen redan nu en omöjlighet att recensera alla med Daniel. Det är ett hästjobb Daniel har gjort!

29 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Betala räkningar med Nordnets iPhoneapp

iphoneguiden.se - 21 jan 2010 av Oen90 i iphone, iphone apps, iphone program m fl

Nordnet lanserar idag som första nordiska bank en applikation till iPhone som helt kan ersätta internetbanken. Med applikationen kan man bland annat betala räkningar, gör... Läs mer »

20 Pusha

Apples okända processor sätter fart på Ipad

idg.se - 28 jan 2010 av Web_biz i samhälle, teknik, internet m fl

De som hunnit testa Apples Ipad rapporterar nu att den upplevs som ganska rapp. Ett av skälen till det är att den bygger på P A Semis processor. Processortillverkaren köp... Läs mer »

6 Pusha

Bill Gates: Ipad är trevlig, men det krävs mer

idg.se - 11 feb 2010 av Web_biz i samhälle, teknik, internet m fl

I en intervju uppger Bill Gates han att Ipad inte imponerar. Ipad är inte en ny Iphone.

5 Pusha

Nu finns Flash på iPhone

idg.se - 14 jan 2010 av Web_biz i samhälle, teknik, internet m fl

Enda sedan lanseringen har ett av de återkommande klagomålen på iPhone varit avsaknaden av Flash. Nu har en metod uppfunnits som får det att funka - utan jailbreak.

6 Pusha

Aftonbladet gör om - gör nästan helt rätt

idg.se - 22 jan 2010 av Web_biz i samhälle, teknik, internet m fl

Deras tidigare app har bland de lägsta betygen av svenska appar. Nu är Aftonbladet tillbaka med nya friska tag, och en app som fungerar.

4 Pusha

Efter Ipredlagen - nu ökar fildelningen

metro.se - 22 feb 2010 av Web_biz i windows, mac os x, mac m fl

Ipredlagen skulle minska den illegala nedladdningen. Nu ser man i?stället en ökning av fildelare.

21 Pusha

GeoHot ra1nar iPad!

iphoneguiden.se - 10 apr 2010 av iPhoneguiden.se i ipad, iphone 3g, ipad apps m fl

iPad har inte funnits länge, ändå är den jailbreakad på fler ställen än man kan tänka sig. GeHot har portat blackra1n till iPad, snyggt!

6 Pusha

Tio bästa iPhone-apps (och de fem bästa spelen)

magnushugemark.com - 26 nov 2009 av hugemark i iphone, iphone program, teknik m fl

De apps jag använder dagligen. Vilka är dina favoriter?

31 Pusha

Steve Wozniak: Ipad är ingenting för mig

metro.se - 4 feb 2010 av Web_biz i iphone program, marknadsföring, mac os x m fl

Nya pekdatorn Ipad har fått ett blandat bemötande. Nu säger en av Apples grundare att datorn inte är något för honom.

19 Pusha

TGT Din Häcksax I Appstores Igenvuxna Speldjungel

onlajn.se - 29 mar 2010 av smith i mobiltelefoner, app, iphone program m fl

Lösningen till er som inte vill bläddra igenom alla appstores 25,000 spel i jakten på ett nytt iphone-spel

10 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter