Se sidan i fullversion.

Hur man låser upp nätet Unlock Samsung Galaxy S8

pusha.se - 9 jun 2018 av i galax s8 plus upplås, samsung galaxlåsning, samsunglåsning m fl

Här förklarar förklaringen om hur man får SIM-upplåsningskoden för Samsung Galaxy S8 Plus Mobile. Jag måste jämföra iPhone 8 plus med Samsung Galaxy S8 Plus.


Iphone 8 plus har hexakärna-chip medan Samsung Galaxy S8 plus har octacore-chip. Men iphone 8 plus har OS IOS 11 och du kan uppgradera till senaste versionen av IOS 11. Medan Galaxy S8 Plus har android 7.0 naugat. Medan de flesta av de senaste Android har oreo. Men du kan enkelt uppdatera din galax s8 plus till oreo. Båda stöder 2g, 3g och 4g nätverk. Men iPhone 8 plus har 1 SIM-plats för mobilen. Medan Samsung Galaxy har två SIM-kortplats för GSM. Båda har internminne 64 gb men på samsung mobil har du extra kortplats för minneskort.

 Display på Samsung Galaxy S8 Plus är super AMOLED medan den i iPhones LCD-favör.


Nu kan GSM-företag i Usa, Storbritannien, Kanada och Europa sälja denna Samsung Galaxy S8 varient mobil på sim låst tillstånd. Sim låsning är att du inte kan använda någon annan sim på den mobila acceptera ett företag.

Till exempel i USA-metrops, t-mobile, säljer du inte Samsungs mobila mobilen till rabatterat pris, vilket betyder att om du köper upplåst Samsung Galaxy S8 Mobile måste du betala 200 till 500 mer jämfört med SIM-låst Samsung Galaxy Mobile. Dessa priser beror på erbjudandet på din mobil.

På samma sätt säljer bell roger samsung galax med nätverkslåst tillstånd i Kanada. Och om du sätter in annan sim kommer du att uppmanas att nätverkslåst SIM-kort infogas eller ange SIM-begränsningskod.

Vid Uk o2 säljer Vodafone och apelsin galaxy s8 och s8 plus på avbetalnings- och kontraktsbasis. Det kan vara 24 månader beroende på din månatliga avbetalningsplan.

      Nu måste du låsa upp Samsung Galaxy S8 mobil för att använda någon annan sim. För upplåsning måste du generera SIM-nätverkslåsningsstift från imei-numret på din Samsung Galaxy Mobile. Och det kräver också den simbärare som din mobil är SIM-nätverkslåsad.

 Det finns många gratis appar och programvara som kan generera upplåsningskod för samsung sim. Det genererar olika typer av upplåsningskod.

1) nätoperatörskod 2) tjänsteleverantörskod 3) delnätkod 4) frigör kod. För det mesta första koden är du din samsung SIM-upplåsningskod.


Du kan också låsa upp din Samsung mobila men blinkande anpassade rom för din Samsung Galaxy S8 mobil. Men för det måste du rota din Samsung Galaxy S8 mobil för att låsa upp. Och behöver även Android-utvecklare kit på din dator, snabbbåt, blinkande verktyg och super användare och usb-drivrutin för Samsung Galaxy.

  

Om du har tmobile kan du ladda ner tmobile enheten låsa upp app på din mobil och göra begäran om upplåsning. Nu ansluts den till servern och verifierar ditt imei-nummer om ditt Samsung Galaxy Imei-nummer inte har någon förfallen, inte svartlistad så kommer din mobil att låsa upp. Det tar några minuter att beröva på internethastigheten och serverns verifiering.

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter