Se sidan i fullversion.

Hur låser du upp på & t-mobilen när SIM-kortet är

pusha.se - 20 apr 2018 av i på t låsa upp, t sim låsa upp, vid t mobilupplåsni m fl

Hur låser du upp på & t-mobilen när SIM-kortet är låst
På & t är mycket utbredd mobilföretag och mobilleverantör. Det säljer många mobila som LG, Samsung, Nokia, iPhone, Samsung Galaxy och Motorola smartphone med & t SIM låst. De mobila är på discound eller emi-baserade. Så de mobila är låsta och du kan inte använda andra sim som t-mobil, sprint, cricket utan att låsa upp på & t mobiltelefon.

   Du kan skapa SIM-nätverkslåsningsstift från imei-nummer på & t-mobilen. Beroende på din mobilnummer kommer du att vara 8 till 16 siffror. Du hittar många appar på playstore. Om din mobil är låst och du sätter in andra sim roger, fido eller metropcs får du ett felmeddelande som nätverkslås SIM-kort eller skriv in SIM-begränsningskod eller skriv in SIM-nätverkslåsningsstiftet.
             Om du använder och förbereder dig för att låsa upp den måste du ha använt den i minst 6 månader. Och du måste ha betalat för all din betalning innan du låser upp den.
       Gå nu till & t webbsidan för att låsa upp enheten och be om låsa upp enheten. Du måste ange en fungerande e-postadress så får du upplåsningskoden till din e-postadress. När du gör en uppmaning om upplåsning, fyll i & t mobil imei-nummer. Du kan hitta den vid inställning - om telefoninformation. Om du har dubbla SIM-mobilen, ger du sedan master Sim Imei-nummer som är första imei-numret.
           Först får du e-post om vid & t-enhetslåsningsförfrågan, då & t verifierar att din mobil är kvalificerad för upplåsning och det finns ingen anledning eller klagomål angående ditt imei-nummer. Då får du upplåsningskoden till din e-postadress. Kopiera det vid & t upplåsningskoden nu beroende på din mobilupplåsningsprocedur är lite annorlunda.
Nu för samsung mobile ange ett annat SIM-kort till din mobil och starta om din mobil nu frågar du om SIM-nätverkslåsningsstift och ange din kod eller ta dig till nätverkslåsmenyn, och tryck sedan på den nedersta knappsignalen och skriv in den här koden # 7465625 * 638 och din kod från e-post och ange sedan. Detta låser upp din mobiltelefon.

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter