Se sidan i fullversion.

Humoristisk Halo3 recension

escapistmagazine.com - 14 oct 2007 av i halo, humor, recension

En recension av Halo3 i videoformat. Inte fullt lika vördnadsfull som merparten av recensenterna. Mycket rolig.

22 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Halo Kid

break.com - 12 jul 2008 av murtlest i halo, halokid, humor m fl

En pojke som har sytt sin egen Halo-dräkt samt gjort helt fantastiska kopior av typ samtliga vapen i spelet. Gulligt, töntigt, nördigt och kreativt på en och samma gång.

18 Pusha

Recension av Halo: Reach

skillpoint.se - 20 sep 2010 av IgnyteZero i haloreach, skillpoint, recension m fl

"Med Halo: Reach säger Bungie farväl med pompa och ståt och resultatet är det bästa spelet i serien"

13 Pusha

Spelade Halo 3 innan release... Inte bra

e24.se - 13 sep 2007 av hordak i halo, microsoft, xbox

Snart släpps Halo 3: Epsilon till xbox. Men det har läckt ut en liten pre-release och de mest inbitna fansen kunde inte hålla sig. Tyvärr straffades deras sug efter mer. ... Läs mer »

16 Pusha

Väderfenomenet: Halo (bild tagen i Huddinge)

imgur.com - 29 dec 2009 av DiNer0 i fenomen, väder, natur m fl

Tog bilden i söndags. Ser ut som 3 solar. Fantastisk upplevelse, tyvärr kan bilden inte motsvara upplevelsen.

36 Pusha

Läckta bilder på Halo:Reach

kwit.tv - 13 apr 2010 av pxl i internet, spel, beta m fl

Jovars. För vissa kommer Jultomten så tidigt att man kan tro att han har fått tag på en fluxkondensator. I detta fall har Jester på se7ensins-forumet fått en väldigt tidi... Läs mer »

4 Pusha

Halo: Reach betan drar igång

spelbroderna.blogg.se - 3 may 2010 av Smutsen i spel, halo, beta m fl

Ikväll öppnas portarna för Halo: Reach betan. En video är släppt inför betan

5 Pusha

Bungie tänker inte jobba med Call of Duty

powergamer.se - 4 may 2010 av Chaffe i bungie, halo, activision m fl

De som hade trott att Bungie tänkte utveckla ett Call of Duty efter avtalet med Activision får sluta hoppas efter besked från skaparna av Halo-serien.

7 Pusha

Top 50 populäraste spel/spelserierna genom tiderna

spelbroderna.blogg.se - 6 may 2010 av Smutsen i spel, super mario bros, microsoft m fl

Guinness rekordbok 2010 gamer's edition har en lista där gamer's har fött rösta fram dom populäraste tv-spelen eller dom populäraste tv-spels serierna.

6 Pusha

Masterchief delar ut tidningar

youtube.com - 12 may 2010 av ajz i halo, masterchief

boom headshot

6 Pusha

Halo Elite-kostym att dö för

spelbroderna.blogg.se - 29 jun 2010 av Disfear i spelblogg, spel, halo m fl

Elite Cosplay! Så är det!

36 Pusha

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter