Se sidan i fullversion.

Humoristisk Halo3 recension

escapistmagazine.com - 14 okt 2007 av i halo, humor, recension

En recension av Halo3 i videoformat. Inte fullt lika vördnadsfull som merparten av recensenterna. Mycket rolig.

22 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Halo Kid

break.com - 12 jul 2008 av murtlest i halo, halokid, humor m fl

En pojke som har sytt sin egen Halo-dräkt samt gjort helt fantastiska kopior av typ samtliga vapen i spelet. Gulligt, töntigt, nördigt och kreativt på en och samma gång.

18 Pusha

Recension av Halo: Reach

skillpoint.se - 20 sep 2010 av IgnyteZero i haloreach, skillpoint, recension m fl

"Med Halo: Reach säger Bungie farväl med pompa och ståt och resultatet är det bästa spelet i serien"

13 Pusha

Halo Warthog dyker upp i Forza Motorsport 4

powergamer.se - 26 aug 2011 av Chaffe i spel, halo warthog, turn 10 m fl

Någon racing med Halo Warthog blir det inte i Forza Motorsport 4 men däremot kommer man att kunna titta närmare på fordonet.

8 Pusha

Magic Goes Wrong (direktsändning)

danielkarlssonblogg.blogspot.com - 2 sep 2009 av tigerabbe i kultur, humor, internet

Den maskerade fjanten försöker trolla...och det går åt H-vete i direktsändning. o)

18 Pusha

Brud kan inte sluta skratta under vigseln

youtube.com - 5 sep 2009 av murtlest i video, humor

Den blivande mannen gör en felsägning som får bruden att brista ut i gapskratt.

33 Pusha

Nån som vet vad en böghög är?

msga.se - 9 sep 2009 av robnil i humor, samhälle

läs vad kreativa idioter kan prestera de slår sina kloka idiothuvuden ihop

41 Pusha

Baby möter hund

youtube.com - 14 sep 2009 av DiNer0 i djur, humor

En liten baby upptäcker en hunds tassar och hunden tar kontakt med babyn och lägger tassen på babyns hand... ursött :) Man får bortse från lite "tjafs" runtomkring bara..... Läs mer »

33 Pusha

Motion Portrait

nanok.com - 16 sep 2009 av moj i humor, internet, teknik

Ladda upp ditt eget porträtt och det blir en rörlig bild som blinkar med ögonen och följer musklick, kul!

32 Pusha

Om du skrev ut Internet

cartridgesave.co.uk - 18 sep 2009 av evidently i humor, internet

Lite roligt information! =)

27 Pusha

Poliser spelar Wii i brotslings hus!

youtube.com - 23 sep 2009 av bloggrad i humor, personligt, teknik

Några poliser spelar Nintendo Wii i en kriminell hus i hela 9 timmar!

29 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter