Se sidan i fullversion.

Håll kontakten med oss

pusha.se - 12 maj 2018 av som

Om du är en smyckenaffärsinnehavare, så kan du definitivt bli säkert informerad från det oövervinnliga faktumet att det faktiskt är viktigt att förbättra utseendet inom din behållning. När det gäller en värdefull och glödande detalj som smycken fortsätter presentationen att vara en mycket viktig faktor. För alla smyckenaffärsinnehavare är det säkert en kritisk variabel att förbättra inredningen i butiken.


Detta skiljer ditt detaljhandel från andra återförsäljare. Tänk efter; varför skulle shopparna besöka din smycken butik när du kan hitta många andra i raden? Det beror på det speciella och attraktiva övergripande utseendet inom din återförsäljare som lockar kunderna. Därför blir det viktigt att leverera en fantastisk show till shopparna. Frågor vet du de andra förmånerna om att välja en oklanderlig smyckesbutikstruktur? Håll kontakten med oss.


För alla som planerar att köpa äkta guldsmycken, är Totaram & Sons en av de bästa guldsmyckenbutikerna i Hyderabad som är det perfekta valet. Du kan äga de senaste modetrenderna i äkta guldsmycken. Dessa dagar finns många nya smyckesdesigner baserade på smaker och kulturer av klienter.


Medan varje brud vill se spektakulärt på hennes bröllopsdag, garanterar detta inte att hon är obehaglig eller stressad. Bröllop kommer med sin egen del eller stress och förvirring så varför lägga till det med vad du kommer att bära? Håll dina bröllops smycken eleganta och lätta att bära. T.ex. det finns ingen anledning att välja ett par Kundan Earrings UK som ser fantastiska ut, men är så tunga att de blir besvärliga att ha på dig när du kan vara halvvägs genom dina funktioner.


BIS-standardmarkeringen innebär att märkningen har gjorts av en tredjepartsbedömare. Renhetsgraden mäts mellan 9 karat och 23 karat. En bit med 23 karat renhet är uppfattad att ha cirka 953 stycken rent guld ut ur 1000. Assayerens märke är återigen ett tredjepartsmärke som godkänts av BIS, medan den utfärdar testmyndigheten. Då finns det märkningstid, som har ett alfabetiskt brev. A kan innebära 2001 och B kunde innebära 2002 beroende på namngivna konventioner som följdes. Slutligen kommer det att finnas ett identifikationsmärke för din juvelerare.


Om du regelbundet engagerar dig i utomhusaktiviteter som simning, bör du undvika att bära dina guldringar eftersom de har möjlighet att få repas lätt. Även för alla som är anställda inom industrier som läkemedel, bör du också undvika att bära dessa eftersom exponering för kemikalier kan vara dödlig för ringen. Det bästa problemet du kan göra för dem när du inte bär dem, är att sätta ihop dem i en mjuk sammettyg och sälja dem på en plats där andra inte har tillgång till dem.

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter