Se sidan i fullversion.

Flera anledningar till att köpa t shirt bh

pusha.se - 30 sep 2022 av i livsstil

Byrålådan med underkläder är inget undantag när det kommer till vikten av variation i vardagen. Även där bör du ha alternativ och flera basplagg. Det behövs bh:ar för olika tillfällen eftersom du ibland vill att de ska vara diskreta och andra gånger synliga. Ett tips är att köpa t shirt bh i olika färger för en optimal uppsättning.

T shirt bh:ar är diskreta och dessutom sköna att ha på sig. De är ofta utformade för att inte synas under kläderna samtidigt som bh-typen ger gott stöd. Oavsett du är en person som samlar på vackra underkläder är det en god idé att köpa t shirt bh. Det är ett snyggt basplagg som är väldigt användbart i vardagen.

Vad är en t shirt bh?

Du hittar t shirt bh:ar i många olika varianter, men de har alla gemensamt ett gediget stöd och skön komfort. Den här typen av bh har färre sömmar än en traditionell modell. T shirt bh:n är optimal under tröjor eftersom den ger bysten en fin form. Dessutom sitter den diskret utan att markera sömmar eller kupor.

Letar du efter en bra bh att ha under blusen på jobbet är alltså en t shirt bh ditt bästa alternativ. Du kan förutom färg och material även finna t shirt bh:ar med olika detaljer såsom med eller utan bygel. Det är du själv som väljer vilket stöd du behöver, men oavsett har du ett stort och brett utbud att välja bland.

Passar jag i en t shirt bh?

Det enkla svaret på den frågan är att t shirt bh:ar passar alla kroppstyper. T shirt bh:n bör vara ett självklart inslag i kvinnors garderob eftersom den är mångsidig. Sedan den kom ut har modellen blivit en av de mest efterfrågade bh-varianterna bland kvinnor. Ett skönt plagg som du inte kan ha för många av.

Du behöver inte tillhöra någon speciell kategori för att köpa t shirt bh, tvärtom passar den både kvinnor stor och liten byst. För dig som är mer storbystad kan en t shirt bh med byglar och breda band ge bra stöd och dessutom en jämn yta. Har du däremot en mindre byst brukar det räcka med en bygellös t shirt bh.

Köpa t shirt bh - vilken modell?

När du ska köpa t shirt bh behöver du dels välja om bh:n ska ha byglar eller inte, dels om du föredrar smala eller breda band. Däremot behöver du inte bekymra dig för att välja rätt modell eftersom t shirt bh:ar alltid är bekväma. Det är alltså mest det estetiska du behöver ta ställning till när du ska köpa t shirt bh.

Som sagt finns t shirt bh:ar i en så bred variation av utföranden att de kan passa vem som helst. Däremot finns det trots allt en del riktlinjer att tänka på. I första hand är det bra att tänka på vilket stöd du behöver. Här bör du alltid utgå från din egen kroppsbyggnad.

Bygel eller bygellöst när du ska köpa t shirt bh?

För dig kanske det är självklart att välja en bh med byglar, medan det för en annan kan vara lika lätt att köpa en bh utan. Det är en smaksak, men som även nämnts ovan har det att göra med din byst. Har du en större byst brukar du förmodligen satsa på byglar och det gäller även när du ska köpa t shirt bh.

Vilken färg ska du välja?

Färg och eventuellt mönster på en bh är så klart ett individuellt val. Det kan dock vara bra att planera dina inköp för att inte bh:n ska ligga oanvänd i byrålådan. Unna dig ett par snygga t shirt bh:ar i häftig design, men se till att även ha en basgarderob med mer diskreta varianter.

Vilka färger är viktiga att ha?

Du har säkert en hel del svarta underkläder som basplagg i din garderob. Det är snyggt och dessutom sexigt med mörka bh:ar. Därför är tipset att köpa t shirt bh i svart färg, men gärna i olika utföranden. Tyvärr räcker det inte alltid med en garderob som enbart består av mörka underkläder. Du behöver helst en bredare färgskala på dina bh:ar.

En vit t shirt bh brukar vara populärt, men faktum är att det inte är den bästa färgen under ljusa tröjor. Här är nämligen en nyans så nära din egen hudton som möjligt att rekommendera. Därför kan du köpa t shirt bh i aprikos, beige eller brun för att ha under dina vita blusar eller ljusa toppar.

Praktiskt att köpa t shirt bh online

Idag finner du ett generöst utbud av onlinebutiker som säljer alla typer av bh-modeller. Du kan dessutom frekvent ta del av rabatter och kampanjer när du handlar på nätet. Därför är ett stående tips att bli medlem hos någon av dina favoritbutiker och shoppa bh:ar framför skärmen. Ta dina mått och jämför med butikens eller varumärkets storlekstabell!

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Enkät för alla om mötesplatser på nätet

surveymonkey.com - 27 feb 2007 av marima i community, enkät, livsstil m fl

Gå in och svara på frågor om mötesplatser på nätet, som ex. sovrat.se. Frågorna tar max 5 min för "sovrare" (10 min för alla andra). Enkäten ingår i min magisterexamen oc... Läs mer »

17 Pusha

Ekologiskt, etiskt och estetiskt

livinggreen.se - 6 apr 2009 av livinggreen i ekologiskt, estetiskt, etiskt m fl

Tre ord som börjar på E är egentligen det enda som behövs för att beskriva fördelarna och tjusningen med grönt mode. Ekologiskt, etiskt och estetiskt.

18 Pusha

Kaffe svarar för stor del av vårt intag av antioxi

youmeandtommylee.blogspot.com - 4 jun 2009 av Trine i kaffe, kaffekonsumtion, livskris m fl

Kaffe har, särskilt tidigare, sammankopplats med olika sjukdomar. Modernare forskning visar att en måttlig kaffekonsumtion i regel inte är förenad med några hälsorisker. ... Läs mer »

23 Pusha

Tjej vaknar med 56 stjärnor tatuerade i ansiktet

thesun.co.uk - 17 jun 2009 av Robert i konst, livsstil, tatuering

18-åriga Kimberley Vlaminck ber om att få tre stjärnor tatuerade i ansiktet, men vaknar med 56.

22 Pusha

Ett hus av LEGO

hem.feber.se - 1 sep 2009 av Robert i livsstil, heminredning, konst

James May har satt ihop 816 miljoner legobitar till ett hus.

34 Pusha

Skyda dig mot svininfluensan

halsa.se - 1 sep 2009 av Robert i livsstil

Svininfluensan sprider sig. Här är några tips för att för att undgå att bli smittad.

27 Pusha

Pusha cyckel

pusha.com - 1 sep 2009 av Thunde i livsstil, sport, humor

Bli ägare till en Pusha cykel! Frågan är bara hur man cyklar på den?

26 Pusha

Allt om Star Trek

startrekdb.se - 1 sep 2009 av Thunde i livsstil, kultur, teknik

Stor databas på svenska. Allt man vill veta om Star Trek hittar man här.

18 Pusha

Ett berg av tänder från människor

youtube.com - 1 sep 2009 av Robert i livsstil, konst

Den här tandläkaren har byggt ett 2,5 meter högt "berg" av människotänder.

26 Pusha

Nya Pusha är här!

blogg.pusha.se - 1 sep 2009 av Robert i pusha, livsstil, internet

Då har vi äntligen lanserat den nya versionen av Pusha. Det är en stor uppdatering, så ta dig gärna tid till att läsa igenom alla nya smidiga funktioner du kan ha nytta a... Läs mer »

90 Pusha

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter