Se sidan i fullversion.

Filmrecension: Insidan Ut (2015)

spelochfilm.se - 5 dec 2015 av i filmrecension, film, disney m fl

Recension av Insidan Ut - en fantastiskt bra film!

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Bond-fredag: Dr. No

nutopia.se - 16 mar 2012 av animalin i nutopia, bond, film m fl

Nutopia kör Bond-fredag och börjar så klart med Dr. No

5 Pusha

Hitta vägen till Oz (Google Experiment)

findyourwaytooz.com - 6 feb 2013 av murtlest i google chrome, the great and powerf, google m fl

"Find your way to Oz" är ett nytt webbläsarexperiment från google där man försöker pressa gränsen för hur mycket upplevelse man kan få ur en webbläsare nuförtiden.

19 Pusha

Reelz Review - en utmärk filmdatabas

din-it-kunskap.com - 14 aug 2008 av dinitkunskap i amazon, dvd, film m fl

Webbplatsen samlar det bästa från YouTube, Amazons beskrivningar, IMBDs information och recensioner på ett ställe och

8 Pusha

Disney tar återvinning till en ny nivå

youtube.com - 29 mar 2010 av Robert i film, tecknat, disney m fl

Disney kör med återvinning så det står härliga till i sina tecknade filmer.

8 Pusha

Walt Disney visar hur de filmar tecknade serier

youtube.com - 3 jun 2011 av Moroten i kultur, film, disney

En riktigt häftig video där Walt Disney berättar om deras speciella kamera som möjliggör rörelse av bakgrunderna.

23 Pusha

12 grundregler vid skapande av animerad film

vimeo.com - 6 maj 2014 av Robert i disney, animerat, video m fl

Frank Thomas och Ollie Johnston, två gamla rävar från Walt Disney Studios, tog fram dessa principer för animerad film på 30-talet.

13 Pusha

Flygplan - uppföljare till Pixars Bilar (trailer)

youtube.com - 14 jun 2011 av Robert i video, animerat, disney m fl

Pixars animerade film "Bilar" får snart en uppföljare med flygplan som protagonister istället.

19 Pusha

Ny trailer för Wall-E

dejavurl.com - 12 mar 2008 av iXam i disney, film, pixar m fl

En ny underbar trailer för Disney/Pixars kommande animerade storfilm Wall-E har släppts. Där får man följa den från början ensamma roboten Wall-E när han blir kär och får... Läs mer »

23 Pusha

Upp-pojken finns på riktigt

files.droplr.com - 19 maj 2010 av murtlest i disney, film, bilder m fl

Liten kille ser precis ut som pojken i filmen "Upp".

45 Pusha

Första filmen från Disney/Pixar

youtube.com - 30 jun 2008 av Robert i animerat, disney, film m fl

Smått otroligt med tanke på att den gjordes 1984.

17 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter