Se sidan i fullversion.

Dyson V6 avtryckare omdöme

youtube.com - 10 jan 2016 av i dyson v6 trigger, dammsugare, renovering

Funktioner. Dyson V6 Trigger är identisk med DC58 Handheld. Dyson har uppdaterat produktnamnet, men inte gjort ändringar i själva produkten .. Tre gånger sugeffekt någon annan handhållen används .. Powered by Dyson digitala motor V6- upp till 3 gånger snabbare än konventionella motorer .. 2 Tier Radial Cyclones - 15 cykloner anordnade i två nivåer arbetar parallellt för att öka luftflödet och fånga fint damm ..

48 Pusha

  1. Profilbild

    Av stennis4167 den 10 januari 2016 Rapportera

    Jag kommer aldrig att köpa en svart och Decker Dustbuster igen. Detta är mycket mer kraftfull och när du tömmer en Dustbuster allt damm blir överallt. Detta en-du träffar en knapp och det hela faller i soporna! Det här är bra!  

  2. Profilbild

    Av eldridgehamin den 10 januari 2016 Rapportera

    Jag fick det för min makar födelsedag.
    Han älskar det och det håller honom upptagen på helgen.
    Han älskar bara hans hand dyson !!!!  

  3. Profilbild

    Av Tayloranthom den 10 januari 2016 Rapportera

    Jag älskar den här handhållna vakuum. Det är lätt att använda och fungerar bra. Jag skulle definitivt rekommendera det.  

  4. Profilbild

    Av Thompsonbake den 10 januari 2016 Rapportera

    Stor vac är max inställning kraftfull men inte särskilt länge. FYI, är det min uppfattning att Dyson rekommenderar att du inte använder staven och bilagor från DC59 om detta.  

  5. Profilbild

    Av Goodingclan den 10 januari 2016 Rapportera

    Lätt att använda, kraftfull (under en begränsad tid ... 8 minuter driver det) Bra för små ytor, lätt att ladda - dyrt för vad det är, men fungerar som ett alternativ till att få större dyson ut.  

  6. Profilbild

    Av Hazelirissky den 10 januari 2016 Rapportera

    det är så bra att golvet är lätt att
    hantera  

  7. Profilbild

    Av Kolsonkypor den 10 januari 2016 Rapportera

    Det fungerar mycket bra. Använde det för att rensa upp nålar från julgranen. Fungerar också bra för katthår på soffan  

  8. Profilbild

    Av Ramoskramer den 10 januari 2016 Rapportera

    JAG ÄLSKAR DET. PERFEKT  

  9. Profilbild

    Av Lesliekidnap den 10 januari 2016 Rapportera

    Planera och förenkla de bästa på marknaden.  

  10. Profilbild

    Av McCauleykidnap den 10 januari 2016 Rapportera

    Mest kraftfulla handhållna laddningsbara hittar du!  

  11. Profilbild

    Av Terrikidnap den 10 januari 2016 Rapportera

    [Kommentaren väntar på granskning]

  12. Profilbild

    Av Terrikidnap den 10 januari 2016 Rapportera

    Det fungerar som väldesignade föremål det är.  

  13. Profilbild

    Av Desireekidnap den 10 januari 2016 Rapportera

    Ingen tvekan på produkter från Dyson! Stark och lätt att rengöra.  

  14. Profilbild

    Av Morellikidnap den 10 januari 2016 Rapportera

    Vi behövde detta. Vakuumet är tillräckligt kraftfull för att hålla jämna steg med dammansamling på och kring elektroniska komponenter, persienner, etc. Dess stora för att kunna göra en snabb "damma av" min arbetsplats vid början av dagen. Den vanliga Dyson kvalitet. Nice product.  

  15. Profilbild

    Av Valeriekidnap den 10 januari 2016 Rapportera

    Mycket nöjd med denna handhållna vac. Det kom ur lådan med batteriet redan laddat (inte säker på hur mycket), och sedan fortsatte att arbeta för de närmaste 2 veckorna innan jag var tvungen att ladda det. Jag använder det ganska mycket varje dag för små städa upp jobb och det fungerar bra. Jag använder det också för att rensa min bil, den långa skreva verktyg som det kommer med verk stora på att få de verkliga trånga utrymmen mellan sätet och bildörren. Jag har aldrig använt Max strömbrytaren eftersom ärligt det har mer än tillräckligt med kraft på normalläge.  

  16. Profilbild

    Av Lorettakidnap den 10 januari 2016 Rapportera

    Det är dyr men så värt det! Det är så kraftfull och lätt att använda. Plockar upp alla smulor som barnet lämnar bakom eftersom han bara lära sig att äta fast föda.  

  17. Profilbild

    Av Oquendokidnap den 10 januari 2016 Rapportera

    ÄLSKAR DET . Bästa investering någonsin  

  18. Profilbild

    Av Peggykidnap den 10 januari 2016 Rapportera

    Dyson V6 Trigger (samma som Dyson DC58 är bra.  

  19. Profilbild

    Av Rickettsalready den 10 januari 2016 Rapportera

    Vi har använt detta på vår båt för förra året och det har utfört exceptionellt bra. När batteriet börjat lossna från enheten vi kallade Dyson kundtjänst och de skickade oss ut ett batteri byte gratis.  

  20. Profilbild

    Av Sofiafoot den 10 januari 2016 Rapportera

    Köpte detta för att ersätta en annan hand höll vi hade. Jag älskar det. Fungerar bra, särskilt för små snabb rengöring upp. Mycket kraftfull.  

  21. Profilbild

    Av Vickiling den 10 januari 2016 Rapportera

    riktigt bra. min bästa mini vakuum  

  22. Profilbild

    Av Ibanezying den 10 januari 2016 Rapportera

    [Kommentaren väntar på granskning]

  23. Profilbild

    Av Donaldjing den 10 januari 2016 Rapportera

    Fantastisk liten maskin. Detta används bara om dagligen i vårt hus och vi är ständigt förvånad över dess effektivitet. Plockar upp allt i sin väg, oavsett om du märker det eller inte. Absolut ingenting inte att tycka om det.  

  24. Profilbild

    Av Yardfenho den 10 januari 2016 Rapportera

    Fick detta för en vecka sedan och hittills min fru och jag båda verkligen gillar det. Ergonomiskt pistolgrepp fungerar riktigt bra, perfekt för min hand, och vakuumet är mycket välbalanserad. Det gör att dammsuga trapporna en vind och gör ett bra jobb dammsugning mattan hörn intill golvlister. Vi har en svart lab och jag blev förvånad över hur mycket hår plockades upp när jag gjorde det. Det är lite dyr och borde ha inkluderat den flexibla förlängningsslang, men jag är övertygad om att du får vad du betalar för och från första intryck detta är ett bra köp.  

  25. Profilbild

    Av Adamhopthe den 10 januari 2016 Rapportera

    trevlig produkt  

  26. Profilbild

    Av Blakeyentiple den 10 januari 2016 Rapportera

    stort tomrum, lätt att hantera  

  27. Profilbild

    Av Charlottesing den 10 januari 2016 Rapportera

    Stora handhållna vac. Använd den dagligen för köks rensas. Skulle rekommenderar.  

  28. Profilbild

    Av Leaksong den 10 januari 2016 Rapportera

    Kraftfull sug och lätt att använda för små rena ups.  

  29. Profilbild

    Av Waynecgha den 10 januari 2016 Rapportera

    Love love love it! Jag läste recensioner som sade att det inte suga väl så jag tvekade, men är så glad att jag bestämde mig för att beställa. Väl använda pengar. Jag använder det för att dammsuga lövskog trappor i vårt hem som alltid dammigt det verkar. Fungerar utmärkt för damning tak fläktblad och andra trävaror i vårt hem också. Fungerar som en charm!  

  30. Profilbild

    Av Dellahuang den 10 januari 2016 Rapportera

    Excellent! jag vill köpa denna produkt
     

  31. Profilbild

    Av Prattkassab den 10 januari 2016 Rapportera

    Dysons är fantastisk. Speciellt denna V6. Så lätt och snabbt att använda. Utmärkt att använda med barn springa omkring gör mässar. Super starkt sug.  

  32. Profilbild

    Av Josephayyub den 10 januari 2016 Rapportera

    Jag älskade denna produkt, så mycket jag köpte en för mina föräldrar. Min far älskar det också.  

  33. Profilbild

    Av Williamsbaba den 10 januari 2016 Rapportera

    Älska dubbelmakt fiction och smarta tillbehör. HÄPNADSVÄCKANDE  

  34. Profilbild

    Av Alvinhusam den 10 januari 2016 Rapportera

    Jag älskar Dyson produkter. Detta är en bra liten vac har en avgift för två eller tre dagar och är stark. Det enda problemet jag har är att tömma den, jag måste bang den mot en papperskorg och så småningom hålla mina fingrar in i kammaren och bokstavligen dra ut innehållet.
    Kommentera Var denna recension användbar för dig?  

  35. Profilbild

    Av Walterraghid den 10 januari 2016 Rapportera

    Love Love Love detta vakuum! Överlägset bästa jag kunde av någonsin fått! Mitt barn är i "kasta sin mat när hes gjort scenen" SÅ lätt att stämma, är sladdlös vakuum ett måste! Jag hatade dra ut den stora vakuum varje gång jag hade en liten röra att städa! Detta är 100 gånger bättre! Med det är så lätt, kan jag lätt ta ut, ren, och plocka upp! Jag var super imponerad av hållbarhet, enastående kvalitet, fantastiska sug, och mycket mer! Jag har alltid hört många bra saker om dyson, nu är jag en berättar alla hur bra det är! Det har en indikator för låg batteri på det, men jag har aldrig använt det eftersom mitt batteri var aldrig låg. När jag inte använder jag låta det ut så det kommer inte att vara död när jag behöver det. Denna underbara dammsugare funktioner inkluderar borste och spalt verktyg, en tvättbart filter, och en indikator laddning.
    Detta vakuum görs mycket slitstarkt, konstruktions det har väl genomtänkt design är det är spektakulära. Detta är ett vakuum som jag kommer att använda för en livstid, särskilt eftersom det har en livstidsgaranti! Du kan inte få det från många andra vakuum platser. Med en livstidsgaranti, du vet att det är en stor långvarig vakuum!
    Detta vakuum plockar lätt upp alla mina söner mat, alla mina katter hår och skräp, och mycket mer! Jag var så chockad över hur ren mina golv är efter att ha använt detta vakuum! Inte bara är detta bra för våra små mässar, men det här är bra för små platser och fordon, som du inte kan säga om många andra dammsugare!
    Jag tror att min största LOVE med detta är att jag inte ständigt är snubbla över en tråd!  

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Inga fler smulor vid datorn

prylkoll.se - 7 nov 2007 av rampante i dammsugare, design, smulor m fl

Minidammsugare till datorn som drivs av USB. Designad efter 60-talsmodell av damsugare!

21 Pusha

Reklam med sug i

copywriter.se - 5 sep 2008 av Robert i bild, dammsugare, reklam

Hur man säger allt med hjälp av en utomhustavla.

12 Pusha

Katt som glider runt på en robotdammsugare

youtube.com - 19 nov 2008 av Robert i dammsugare, djur, husdjur m fl

Otroligt att den inte blir rädd. När man sätter på dammsugaren här hemma blir inte katterna särskilt nöjda, de försvinner iväg som två avlöningar.

17 Pusha

Ledande Webbhotell klubbar igenom avgörande beslut

blog.citynetwork.se - 8 apr 2011 av CityNetwork i renovera, kontor, webbhotell m fl

Idag har vi på City Network bestämt vilken färg vi ska ha på heltäckningsmattan som kommer pryda vårt nya kontor.

11 Pusha

Badrumsfixaren ordnar ditt nyrenoverade badrum

badrumsfixaren.se - 28 aug 2017 av LarsPersson i bygga, hus, badrum m fl

Kontakta badrumsfixaren redan idag för att renovera ditt nya badrum! Se deras unika idé på deras hemsida!

11 Pusha

Exempel på badrumsrenovering i Stockholm

badrumsfixaren.se - 28 aug 2017 av AdbullahGoran i bathroom, dusch, toalett m fl

Se exempel från badrumsrenoveringar som gjorts i Stockholm utav badrumsfixaren.

9 Pusha

Lägenheten

christerholm.nu - 22 sep 2017 av Star78Media i tapet, renovering, måla m fl

Renoveringen av lägenheten..

10 Pusha

Christer Holm The True Story About Me

christerholm.nu - 24 sep 2017 av Star78Media i humor, kultur, livsstil m fl

Det här min blogg, det är hit ni vänder er om ni ska få er en inblick i mitt liv, det är även här som jag skriver om hur det går med renoveringen.

8 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter