Se sidan i fullversion.

Dynasty Beach Resort

pusha.se - 31 jul 2015 av i dynasty beach resort, phan thiet, vietnam

Dynasty Resort har en bubbelpool, ett spa och massage. Gästerna kan sjunga karaoke eller hyra cyklar. Wi-Fi finns tillgängligt i hotellets businesscenter. Dynasty Beach Resort - Hoang Trieu är utformad på ett traditionell vietnamesisk innergård stil med en elegant tropisk trädgård och privat strand. Orten ligger precis vid den vackra stranden i Mui Ne Bay, erbjuder fantastisk utsikt över havet, pooler, eller den tropiska trädgården. Dynasty Beach Resort ligger längs Mui Ne Bay i Phan Thiet. Anläggningen har moderna rum med balkong, en restaurang, en privat strand och en utomhuspool. De luftkonditionerade rummen har asiatisk inredning och utrustade med en minibar, en hårtork och ett värdeskåp. De privata badrummen har en dusch. Alla rum är fullt möblerade med moderna bekvämligheter för att ge en angenäm vistelse. På plats faciliteter inkluderar en badtunna utomhus, VIP matsal, en privat karaoke rum, en restaurang som serverar fina vietnamesiska och västerländska rätter, och stranden grillmöjligheter. Gästerna kommer att finna detta serviceorienterade hotell med enastående faciliteter och bekvämligheter för att vara utmärkt värde. Dynasty Resort (Hoang Trieu) ligger på den vackra stranden i Mui Ne Bay, Vietnam. Som en av de mest eftertraktade resort semester i Asien, erbjuder vår resort internationella boende standard i traditionell vietnamesisk innergård stil arkitektur med en elegant tropisk trädgård och en privat strand. Den unika designen ger alla rum med blandade utsikt över våra pooler, tropisk trädgård, privat krämig sandstrand och blå havet. Vi är stolta över att fånga den charmen i vår resort oceanen visa rum med, är alla rum utrustade med förväntade internationell standard moderna bekvämligheter och inredda med designmöbler. Dynasty Beach Resort Phan Thiet är byggt i en vietnamesisk innergård stil. Dynasty Mui Ne Resort ligger på den vackra stranden i Mui Ne Bay, Vietnam. Som en av de mest eftertraktade resort semester i Asien, Dynasty Beach Resort Mui Ne erbjuder internationella boende standard i traditionell vietnamesisk innergård stil arkitektur med en elegant tropisk trädgård och en privat strand. Den unika designen ger alla rum i Dynasty Mui Ne med blandade utsikt över våra pooler, tropisk trädgård, privat krämig sandstrand och blå havet. Vi är stolta över att fånga den charmen i vår boutique resort havsutsikt rum med. Alla rum är utrustade med förväntade internationell standard moderna bekvämligheter och inredda med designmöbler.

3 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Vietnam blockerar Facebook

vg.no - 19 nov 2009 av Ahramis i internet, vietnam, facebook

Internetleverantörer i Vietnam bekräftade i torsdag att de i förra veckan fått besked från myndigheterna om att blockera tillgången till Facebook.

7 Pusha

Fantastiska bilder tagna under vietnamkriget

boston.com - 7 maj 2010 av ducedo i bilder, vietnam, bild m fl

Förra fredagen var det 35 år sedan Vietnamkriget tog slut och för att hedra detta så har Boston.com publicerat 47 fantastiska / hemska bilder.

6 Pusha

E3 10: Expansion utannonserat till Bad Company 2

powergamer.se - 14 jun 2010 av Chaffe i e3, e3 2010, spel m fl

Succén Battlefield Bad Company 2 får en expansion som ska utspelas i Vietnam

8 Pusha

Battlefield Bad Company 2 Vietnam släpps innan jul

powergamer.se - 1 dec 2010 av Chaffe i spel, vietnam, dice m fl

EA och Dice har gett expansionen till Battlefield: Bad Company 2 ett releasedatum för de som har väntat på att ta sig an striderna i Vietnam.

6 Pusha

Gigantisk grotta i Vietnam

ngm.nationalgeographic.com - 3 jan 2011 av murtlest i bilder, natur, foto m fl

Vackra bilder från en grotta i Vietnam som är så stor att en skyskrapa skulle rymmas i den.

10 Pusha

Världens största grotta upptäckt...

dailymail.co.uk - 12 sep 2013 av Danxiu i grotta, natura, vietnam

.. i Vietnam av ett par från Bradford.

16 Pusha

Saigon Da Lat Hotel

pusha.se - 6 jul 2015 av dalat i saigon hotel, da lat, vietnam

Privat badrum i marmor har dusch / badkar, hårtork och personliga hygienartiklar gratis.  Saigon Dalat Hotel erbjuder ett businesscenter och mötesrum hyra eller kon... Läs mer »

5 Pusha

Vietnam katastrof

youtube.com - 20 jul 2017 av firegdjf1 i vietnam

Kaotisk vägkorsning i Saigon

19 Pusha

På båtluff i Vietnams skärgård

aftonbladet.se - 1 aug 2017 av lottas33e3 i vietnam

Följ med på en tredagarstur i Halongbukten

24 Pusha

4 000 i kö när H&M öppnade i Vietnam

expressen.se - 13 sep 2017 av Jimmyyttteg i vietnam

H&M:s första butik i Vietnam var efterlängtad.

7 Pusha

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter