Se sidan i fullversion.

Bonetown - Mikrorecension

youtube.com - 26 maj 2011 av i kultur, humor, internet m fl

Mikrorecension av det "erotiska" PC-spelet Bonetown - för den stressade själen.

21 Pusha

  1. Profilbild

    Av Karl_P_Dal den 26 maj 2011 Rapportera

    Hehe, måste jag spela =)  

  2. Profilbild

    Av Ixz den 27 maj 2011 Rapportera

    Bara jag som tycker att det är lite väl mycket Yahtzee plagiat i en Svensk version .. ? :)  

  3. Profilbild

    Av Disfear den 27 maj 2011 Rapportera

    Nej, tydligen inte. Fick en kommentar om det tidigare, men tyck på. Min inspiration kommer från Totalbiscuit i första hand även om han pysslar med first-impressions. :)  

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Dungeons: The Dark Lord - Mikrorecension

youtube.com - 21 okt 2011 av Disfear i livsstil, humor, recension m fl

Dungeons: The Dark Lord är en tysk kreation som vid första anblick påminner om Dungeon Keeper. Den eviga frågan för gamern blir besvarad: Är det nåt att ha?

24 Pusha

Aftonbladet censurerar Spelbröderna.se

spelbroderna.blogg.se - 11 feb 2011 av Disfear i integritet, internet, censur m fl

Spelbrödernas syn på Aftonbladets sidvisningsjournalistik har lett till avstängning från Bloggportalen och möjligheten att blogga om Aftonbladets artiklar. Här är bakgrun... Läs mer »

35 Pusha

Ardi, 2 år, röker 2 paket cigg om dagen

tv.expressen.se - 27 maj 2010 av robinsaletti i spel, sport, personligt m fl

Ardi, 2 år, röker 2 paket cigg om dagen

40 Pusha

Podradiopriset

daytona.se - 14 sep 2010 av kowax i kultur, teknik, podcast m fl

För femte året delas Svenska podradiopriset ut till sveriges bästa podkanaler. Var med och rösta fram din favorit!

36 Pusha

180 års historiska löpsedlar från aftonbladet

aftonbladet.se - 9 jan 2011 av funnythings i aftonbladet, spel, kultur m fl

Här är de allra mest klassiska löpsedlarna ur Aftonbladets 180-åriga historia Kolla in bildspelet späckat av historia.

57 Pusha

Marcus ”Notch” Persson finansierar Age of Wonders

revue.se - 14 feb 2013 av sebbe888 i samhälle, livsstil, personligt m fl

Det tyckte Notch också var en bra idé så han la in så mycket pengar i projektet att utvecklaren Triumph Studios...

27 Pusha

Smart läsning när du ska starta eget!

mittforetag.com - 27 aug 2012 av hyrexperten.se i starta eget företag, teknik, bolag m fl

AB? Enskild firma? Eller någon annan bolagsform? Den här guiden beskriver alternativen och vilka fördelar respektive nackdelar som finns med varje bolagsform.

39 Pusha

Sjukt rolig, men sämsta reklamen(?) någonsin.

speltorrents.se - 11 okt 2012 av benschlobohm i livsstil, spel, internet m fl

En kille som letar i skogen och hittar en skylt.

35 Pusha

Gemini Rue - Mikrorecension

youtube.com - 28 sep 2011 av Disfear i internet, humor, pc m fl

Mikrorecensions-seriens första win i Gemini Rue.

20 Pusha

Kolla in carlsbergs YouTube sida

youtube.com - 10 apr 2011 av timtom i samhälle, humor, investering m fl

Vänta i 6 sekunder för en 3D intro!!! Och detta är inget spam jag gillar bara 3d intron

37 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter