Se sidan i fullversion.

badringen och simtränaren

pusha.se - 1 mar 2018 av i badring, simtränaren

Lär dina barn att simma med hjälp av badringen och simtränaren

I denna artikel kommer vi att prata om att lära dina barn att simma – och hur badringen och simtränaren kan användas i detta syfte.

Att lära ditt barn att simma är väldigt viktigt. Simning är en spännande och rolig aktivitet som också är ett bra sätt att hålla sig frisk. Det är också mycket viktigt för barn att lära sig att simma för sin egen säkerhets skull – ifall de någonsin hamnar i en situation där de trillar i vatten, är det viktigt för dem att kunna simma.

Badringen

För småbarn, som inte än kan simma, är badringen ett måste. Det finns många olika typer av badringar som du kan använda, det viktiga är att köpa en badring som är av bra kvalitet, som kommer att hålla barnet flytande medan det lär sig grundrörelserna, som används i simning.  Badringen är ett fantastiskt sätt att få ditt barn att vänja sig vid att vara i vatten från en tidig ålder.  Det är lättare för dina barn att lära sig att simma, om de inte har vattenskräck, och badringen hjälper i detta syfte.

Simtränaren

När barnet har vant sig vid att vara i vattnet med hjälp av badringen, kan du börja tänka på att använda dig av en simtränare.  Simtränarens mål är att få dina barn att känna sig bekväma med simning, vare sig de är nybörjare eller mer avancerade. Det kan handla om att se till att barnen är trygga i vattnet - så om ditt barn faller i en bassäng, kan de då simma tills en vuxen har möjlighet att hjälpa dem? 

Simtränaren fungerar också som en coach, och när dina barn är mer avancerade simmare, kan tränaren hjälpa dem att förbereda sig inför tävlingar. Simtränaren kan lära dina barn de grundläggande säkerhetsrutinerna för att hjälpa andra i nödsituationer.

För att sammanfatta: om du vill lära ditt barn att simma, kan du börja med att vänja dem vid att vara i vattnet. När ni besöker stranden eller bassängen, ta då med badringen som ditt barn kan använda när han eller hon vistas i vattnet. När barnet är redo för en mer avancerad nivå av simning, kan simtränaren hjälpa dem att lära sig hur man simmar, samt undervisa om säkerhet i vattnet.

2 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter