Se sidan i fullversion.

Heta länkar i Videorecension RSS

Mikrorecension av Stronghold 3

youtu.be - 6 dec 2011 av Disfear i spel, humor, personligt m fl

Spelbröderna mikrorecenserar Failhold 3.

12 Pusha

Dungeons: The Dark Lord - Mikrorecension

youtube.com - 21 okt 2011 av Disfear i livsstil, humor, recension m fl

Dungeons: The Dark Lord är en tysk kreation som vid första anblick påminner om Dungeon Keeper. Den eviga frågan för gamern blir besvarad: Är det nåt att ha?

24 Pusha

Spelbröderna Mikrorecenserar: Bastion

youtube.com - 14 okt 2011 av Disfear i humor, livsstil, datorspel m fl

Mikrorecension av det eminenta Bastion till XBLA och PC. Seriens andra Win!

18 Pusha

Gemini Rue - Mikrorecension

youtube.com - 28 sep 2011 av Disfear i internet, humor, pc m fl

Mikrorecensions-seriens första win i Gemini Rue.

20 Pusha

Star Raiders - Mikrorecension

youtube.com - 2 jun 2011 av Disfear i video, humor, internet m fl

Mikrorecension i videoformat av Star Raiders för den stressade själen. Release 11 maj 2011

16 Pusha

Fishing Simulator 2011 - Mikrorecension

youtube.com - 25 maj 2011 av Disfear i spel, humor, internet m fl

Mikrorecension i videoformat av det allt annat än eminenta Fishing Simulator 2011

15 Pusha

Bonetown - Mikrorecension

youtube.com - 26 maj 2011 av Disfear i kultur, humor, internet m fl

Mikrorecension av det "erotiska" PC-spelet Bonetown - för den stressade själen.

21 Pusha

Mikrorecension av Battle Slots RPG

youtube.com - 24 maj 2011 av Disfear i spel, internet, humor m fl

Video-mikrorecension för den stressade själen av Battle Slots RPG. Release april 2011.

8 Pusha

Mikrorecension av Garshasp: The Monster Slayer

youtube.com - 21 maj 2011 av Disfear i internet, humor, indie m fl

Videorecension för den stressade själen.

18 Pusha

Videorecension av Atom Zombie Smasher

spelbroderna.blogg.se - 25 apr 2011 av Disfear i spel, livsstil, personligt m fl

Spelbröderna videorecenserar Atom Zombie Smasher [Windows, Mac, Linux]

5 Pusha

Videorecension av Rush'n attack: Ex-Patriot

spelbroderna.blogg.se - 11 apr 2011 av Disfear i spel, livsstil, video m fl

Rush'n attack: Ex-Patriot recenserat av Emil af Spelbröderna

4 Pusha

Aban Hawkins & the 1000 SPIKES

spelbroderna.blogg.se - 4 apr 2011 av Disfear i spel, tv-spel, kultur m fl

Spelbröderna video-botaniserar i den djungel som Xbox Live Indie Games utgör. Aban Hawkins & the 1000 SPIKES = Dödsplattform i åttabitarsoutfit. 3/3

7 Pusha

Decimation X3

spelbroderna.blogg.se - 4 apr 2011 av Disfear i spel, livsstil, video m fl

Spelbröderna video-botaniserar i den djungel som Xbox Live Indie Games utgör. Först ut är Decimation X3, en Space Invaders-klon utvecklad av Xona Games. 2/3

8 Pusha

Spelbröderna recenserar 3 on 3 NHL Arcade

spelbroderna.blogg.se - 7 mar 2011 av Disfear i spel, recension, psn m fl

Spelbröderna videorecenserar 3 on 3 NHL Arcade till XBLA och PSN. Kontentan: Ett jävligt underhållande spel om man har vänner och öl till hands.

4 Pusha

Videorecension av Lara Croft: GoL

spelbroderna.blogg.se - 20 feb 2011 av Disfear i internet, video, pc m fl

Spelbröderna recenserar Lara Croft: Guardian of Light. Tydligen misslyckats med länkningen. http://spelbroderna.blogg.se/2011/february/recension-av-lara-croft-guardian-of... Läs mer »

8 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Följ Pusha

Spionera

anders341
”Intresse trots osäkra läget”
Postad av anders341
anders341
Málaga på plats två när svenskar söker...
Postad av anders341
anders341
Fångade ovanliga djuret på film
Pushad av anders341
anders341
Fossiljakten är igång
Pushad av anders341
anders341
15 bisarra djur som vi önskar fanns på...
Pushad av anders341
anders341
Hela världen har "Monster"-feber
Pushad av anders341
anders341
Protaras Beach
Pushad av anders341
anders341
Disney gör film av ”Space Mountain”
Pushad av anders341
anders341
Nio procent lider av ljudintolerans
Pushad av anders341
anders341
Vad vore vi utan alla fantastiska viru...
Pushad av anders341
anders341
Förklaring till varför fler män drabba...
Pushad av anders341
anders341
”Det är ungefär som en cykelpump
Pushad av anders341

Spionera mera

Bloggat från vår sponsor Ipeer

Suzuki gasar med webb i Ipeer Hosted VMware moln

Ekonomit: Nynas synar molnet i sömmarna

Antura Projects landar i Cygates moln

Svensk Hostad VMware bästa moln enl PLM Group

Orgasmgaranti het trend på Nordic eCommerce Summit

 

Klassiker

Världskarta på länder som tillämpar dödsstraff

Tekopp som designas under användning

En hammare och en fjäder på månen

Extremt tab-surfande

Konstigt men Sant