Se sidan i fullversion.

8 Bästa pillerorganisatörer 2019 Vi valde för dig

pusha.se - 15 sep 2019 av i pillerarrangörer

Våra redaktörer undersöker, testar och rekommenderar oberoende de bästa produkterna.


Första titt

Bästa övergripande: 7-dagars Pill Organizer avtagbar


"Varje fack är tillverkat av BPA-fri plast och kan innehålla ungefär fem fiskoljepiller eller många mindre receptbelagda piller."


Bäst för flera doser: Veckopilla organisatorbox


"Satsen passar in i en klar plastfodral och varje dag är avtagbar, vilket är utmärkt att resa."


Bäst för stora piller: Sagely Smart Weekly Pill Organizer på Amazon


"Varje dag fästs på en magnetiserad bas för att hålla allt i ordning, samtidigt som du ger dig friheten att flytta fack runt om det behövs."


Bäst för artrit: Ezy Dose tryckknapp hos Amazon


"Den icke-slipade botten hjälper till att hålla enheten på plats, och varje låda kan innehålla upp till 30 piller i storleken med aspirin."


Bäst med påminnelse: 31-dagars organisator med påminnelsessystem hos Amazon


"Den viktigaste funktionen är det inbyggda larmsystemet som är programmerbart för varje medicindos."


Bäst för en handväska: Dekorativ pillerask


"Enheten mäter cirka 3 tum runt och använder ett skjut-och-klick-system för att öppna och förvara din piller på ett säkert sätt."


Bäst med ett lås: LiveFine Automatic Pill Dispenser hos Amazon


"En automatisk pillerutmatare som fördelar piller baserat på en förinställd timer, upp till sex doser per dag."


Bäst för resor: 7-dagars veckovisa resepill-arrangör


"Fallet har ett kardborrstängningssystem som håller allt säkert under resan."

Bästa övergripande: 7-dagars Pill Organizer avtagbar

För den genomsnittliga personen gör 7-dagars avtagbar pillerorganiserare allt du behöver och mer. Denna stora kapacitetsarrangör är färgkodad efter veckodagar och kan lätt fällas isär, så att du kan ta enskilda doser med dig på helgeturer eller över natten. Varje fack är tillverkat av BPA-fri plast och kan innehålla ungefär fem fiskoljepiller eller många mindre receptbelagda piller. Eftersom denna produkt bara har ett fack per dag, är det bäst för dem som inte har flera dagliga doser. I kombination är de sju lådorna ungefär 7 tum långa, så det är inte skrymmande i en bärande resväska.

Granskarna säger att enheterna knäpps ihop enkelt, vilket är viktigt för alla som kämpar med handfärdighet. Om du letar efter en enkel veckopiller för varje vecka utan onödiga klockor och visselpipor är Bug Hull 7-Day ett utmärkt val.

Bäst för flera doser: Veckopilla organisatorbox

Om du eller din nära och kära tar flera doser medicin per dag vid olika tidpunkter är Hll Mart Weekly Pill Organizer ett smart alternativ. Den levereras med sju separata lådor med fack för morgon, eftermiddag och kväll. Satsen passar in i en klar plastfodral och varje dag är avtagbar, vilket är bra för resor. De ljusa gröna, orange, blå och gula färgerna gör det enkelt att upptäcka och varje dag har punktsymboler för synskadade. Hela facket är 8 x 4 x 1,5 tum, och användare noterar att det är otroligt säkert - vilket är bra för resor (men något att notera om du kämpar med artrit eller andra handproblem).


En pillerarrangörare tre gånger om dagen kan vara ett bra verktyg för att hjälpa dem som kämpar med flera doser av medicin.


Bäst för stora piller: Sagely Smart Weekly Pill Organizer

Köp på Amazon

Köp på Walmart

Oavsett om du tar en handfull stora vitaminer eller läkemedlet som din läkare föreskriver är större än det genomsnittliga pillerna, kan det vara svårt att få mycket i några av de mindre arrangörerna. Sagely Smart Weekly Pill Organizer är en överdimensionerad (men inte besvärlig) arrangör med två fack (AM och PM) för varje veckodag. Varje dag fästs på en magnetiserad bas för att hålla allt i ordning, samtidigt som du ger dig friheten att flytta fack runt om det behövs. Om du inte behöver två doser per dag kan du använda Sagely Smart som en två veckors arrangör. De flexibla locken i mjuk plast förblir säkra men är lättare för dem med skicklighet att öppna och stänga.


Ägare älskar Sagely Smart Weekly Pill Organizer och påpekar att den är välgjord och inte är en strålning. Produkten har också en app du kan ladda ner för att hålla reda på och påminna dig om att ta dina piller.

Bäst för artrit: Ezy Dose tryckknapp

Köp på Amazon

Köp på Walmart

Om du eller en familjemedlem lider av ett medicinskt problem som reumatoid artrit, vet du från första hand hur svåra pillerflaskor kan vara att öppna. Ezy Dose Push-Button är en sju-dagars, fyra doser (morgon, middag, kväll och sänggåga) med lätt öppna fack som fortfarande är säkra. Den icke-slipade botten hjälper till att hålla enheten på plats, och varje låda kan innehålla upp till 30 piller i storleken med aspirin. Ezy Dose-tryckknappen rekommenderas av Arthritis Foundation för att underlätta användningen. Facken kan inte tas bort från 10 med 8,5-tums fack, så det är också bra för dem som oroar sig för att förlora bitar.


Ägare säger att Ezy Dose är väl konstruerad och lätt att använda, särskilt för dem som lider av ledvärk.


Bäst med påminnelse: MedCenter 31-dagars pillerorganiserare med påminnelsessystem


1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter