Se sidan i fullversion.

5G mobil nät teknologi och uppgraderings detaljer

pusha.se - 16 mar 2019 av i 5g nätverk, 5g cellulär teknik, 5g mobil m fl

5G är kommande mobilnätteknik. Det använder mycket högfrekvent band som tillåter Giga bits hastighet. Det är känt som millimetervågspektrumband.

 Nu några år tillbaka talar vi om lte och nu är det 5g. Många länder börjar uppgradera sitt nuvarande mobilnät. När vi får 20 till 30 Mbps-hastighet på 4g-nätverket, överraskar vi att tekniken ändrar livet men nu i 5g-hastighet blir 20 Gbps. 5g mobilnätteknik syftar till att uppnå 20 Gbps-hastighet. Vilket är 100 gånger snabbare än 4g.

1) Massiv MIMO.

2) Antenn med hög kaliber.

3) Småcell.

4) Millimetervågspektrumband är nyckeln till 5g trådlöst trådlöst nätverk.

       Telia slutar med Ericsson för 5g setup på Sverige. Telia har redan börjat gradera 5g-nätverket i Sverige. Telia, Telenor, Net 1 och tele2 är Sveriges huvudnätverk.

         USA, Storbritannien, Ryssland, Kanada, Kina, Japan, Sydkorea har alla börjat utveckla 5g mobilnätverk. Många platser 5g internettjänster finns tillgängliga för kommersiellt syfte.

     Samsung, LG, Huawei, Motorola och Xioami har alla meddelat lansering av 5g stödd mobil. I USA är t-mobile, sprint, Verizon hos & t huvudleverantör av nätverket för att tillhandahålla 5g-nätverk, liksom de kommer att lansera 5g-stödjande mobil i år. Mobiler finns tillgängliga i månadsavdrag. Så mobiltelefonen är simbärare låst och för att använda andra SIM måste mobilnätet låsa upp mobilen från imei-numret.

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter