Se sidan i fullversion.

2019 Svart fredag omfattande strategi

pusha.se - 15 sep 2019 av i livsstil, internet

23 november är Thanksgiving Day i USA, och den årliga största inköpsäsongen startas. Tusentals konsumenter väntar redan ivrigt på de mest aggressiva rabatterna för varje företag på ett år. Undersökningen visar att 150 miljoner amerikaner planerar att köpa stora belopp under Thanksgiving i år.


Vid denna fantastiska shoppingmöjlighet är det särskilt viktigt att köpa rätt position. Om du inte har gjort din forskning väl är det lätt att falla i fällan, du kommer inte att ta upp ett fynd och låta dig ångra det!
 


★ 7 stora webbplatser


Black Friday (klicka för att gå in i >> Black Friday 2018 Predictions) har en lång historia i USA, så indianerna har rik erfarenhet av hur man klarar av denna festival och hur man optimerar shopping. Efter att ha bläddrat i de viktigaste nyheterna och konsulterande webbplatserna och sociala medier, kommer jag att erbjuda dig de mest originella Raiders i USA. Det kanske inte räcker för att se det här inlägget, men jag kommer att ångra det om du inte tittar på det! 1. De sju stora webbplatserna fokuserar på de rankade webbplatserna. Amerikanska nyheter sammanfattar 7 webbplatser som samlar bra erbjudanden och kontrollerar priser. Om du har en favoritprodukt, men du är inte säker på om priset är bäst; eller vill du köpa en viss kategori av varor, men vet inte vilken som är bäst; eller har en lista över förbrukning men är för lat för att kontrollera priset, vill bara ha ett e-postmeddelande. Var noga med att registrera dig för dessa webbplatser!


www.theblackfriday.com


Blackfriday.gottadeal.com


www.amazon.com/Black-Friday/b?node=384082011


Slickdeals.net


Www.bfads.net


Blackfriday.bradsdeals.com


Blackfriday.com


★ 5 stora företag


Om du har ett tydligt mål och vet vad du vill börja är destinationssökningen på ovanstående webbplatser och appar det mest effektiva och snabbaste sättet att handla.


Men om du inte vet vad du vill, vill du bara hitta fynd i den här shoppingvågen. Då rekommenderar vi starkt dessa 5 stora företag: full av varor, full inventering, stora rabatter, bara promenera kommer att göra dig nöjd med din tillfredsställelse!


1. Amazon: Utöver de begränsade rabatterna som kommer att introduceras varje dag kommer varje 5 minut att släppas en mängd olika flashköp för att låta kunderna knäppas, goda saker kommer att vara väldigt snabba, de mest lämpliga för fritid att svep varorna. Ibland kommer jag att möta en fruktansvärd affär, och det är dags att kämpa med fingrarna!
2. Newegg: Black Friday Hot Sale har börjat, $ 10 off $ 100 eller $ 25 off $ 200. Använd kupongkoden "VCOBF15" och använd Visa Checkout för att kassa. Detta köp av elektroniska produkter och hushållsapparater är nästan det lägsta priset online. Den skickliga lilla partneren kan köpa datortillbehör för att montera datorn själv, och det är så billigt att gråta.
3. Bestbuy: Black Friday Discount Online Elite-medlemmar har redan rusat i förväg. Butiken är öppen klockan 17 på Thanksgiving Day klockan 1 Black Friday och öppnar klockan Black Friday klockan 8. Har du upptäckt att det finns en Bestbuy-siffra varje gång nyhetsrapporten står i kö för en affär eller en kamp för att ta en affär? Varför? Billig! iPad, Macbook, iPhone, alla typer av bärbara datorer ... alla produkter som inte är rabatterade börjar marknadsföras!
4. Walmart: Den här detaljhandelsgiganten har många människor varje gång i Black Five. Eftersom varorna är för fulla är priset för lågt! Från barnleksaker till stora apparater kan du köpa dem när du går in. Om du vill känna den festliga stämningen på Thanksgiving Night och vill slumpa på det, här är ditt bästa val. Att köpa snacks är också bra ~
5. Mål: Detta är en avancerad version av Walmart, lämplig för shoppingmän med höga märkes- och kvalitetskrav. Varje år har det tradition att köpa äppelprodukter för att skicka shoppingkort, men det måste vara tidigt! Xiaobian gick i två år och tog inte tag i favoritmodellen och färgen varje gång.
Jag rekommenderar alla att vara uppmärksamma på eBay: s Cyber ​​Monday-affär. Många superkommersiella produkter tillhandahålls av tredje part. Liksom Amazon släpper de också ett parti varje timme. Uppmärksamhet i realtid kommer också troligtvis att möta en hel del i årtusendet!
★ N uppmärksamhetspunkter


Enligt Times Weekly är rabatterna som erbjuds av köpmän liknande varje år. Nu har inköpsrundan i Black Five-butiken försvunnit. Anledningen är att den snabba tillväxten av online-shopping, å andra sidan, har handlarna börjat en stor rabatt tidigt. Enligt undersökningen tror 70% av konsumenterna att Black Five blir mindre och mindre meningsfullt, eftersom rabatter ofta finns tillgängliga. Så hur man utnyttjar shoppingtiden för Black Five mer effektivt, det finns många platser att uppmärksamma här! Följande är tips för de viktigaste nyhetswebbplatserna i USA för att lära dig, se till att du läser dem väl och har ett bra hjärta, och du kommer inte att bli förvirrad när du slåss!


"Business Insider": De vanligaste misstag som gjorts av Black Five: 1 skriver inte inköpslistan; 2 tilläggsprodukter köper till fullt pris; 3 köpa leksaker som inte är populära; 4 välj fel tid att shoppa; 5 kreditkort med öppen butik; 6 gör inte programvara för prisjämförelse; 7 rädsla för att missa rabatten; 8 glömde ”netto”. Har du gjort några misstag?


"CNET": Varför du inte ska shoppa i Black Five: 1-rabatterna online är desamma som i butiken; 2 praktiska människor är för galen; 3 Detta är inte längre en årlig rabatt; 4 Black Five Rabatten är inte nödvändigtvis den bästa; 5 kommer den blodiga familjen att blandas, kan behöva ställa in långa köer och inte nödvändigtvis köpa det du vill ha mest. (Om detta inte är orsakerna till att stoppa dig, skynda dig och bär det grova håret!)


"The Teleragh": Hur man är mer "professionell" i Black Five? 1 Gör en handlingsplan; 2 Undvik nätverkstoppar; 3 Ladda din telefon; 4 Gör en budget; 5 Kontrollera om rabatten verkligen är kostnadseffektiv; 6 Var försiktig med nätfiskinformation. Hur många av dina checklistor har du fyllt i?


Forbes: De bästa 10 butikerna för Black Friday: 10 Office Depot och OfficeMax; 9 Fred Meyer; 8 Panasonic; 7 Kmart; 6 Macy's; 5 Belk; 4 Groupon; 3 etapp; 2 Kohl's;


"Människor": Daren lär dig sättet att "shoppa kampen" för överlevnad för Thanksgiving: 1 Förvirra inte bilen på närmaste plats till butiken, hitta den viktigaste parkeringsplatsen; 2 förbereda snacks för att komplettera energi; 3 tänk vad man ska äta, Sub och andra bekväma måltider är bäst; 4 måste ha tålamod; 5 köpa saker som snabbt evakuerades från scenen.


"Fashionista": Fyra saker du bör veta innan du handlar till Black Friday: 1 Den bästa tiden att handla online är helgen; 2 Hitta rabatter på sociala medier; 3 Fler och fler butiker väljer att öppna på Thanksgiving Day; 4 De flesta onlineshoppare går till Amazon för att köpa saker.


"Staten": Hemligheten med de bästa Black Five: 1 hittar rabattinformation; 2 handla runt på fredag; 3 kolla bästa rabatt online; 4 använda rabattkuponger; 5 se rabatter på presentkort; 6 använder mobiltelefonen; 7 använda "lojal kund" -planen; 8 få tillbaka kontanter; 9 med kreditkortsrabatt; 10 fast prispåminnelse.


"Naples Daily News": En svart fem överlevnadsregel för en person: 1 Förbered en stridsplan; 2 Teamwork; 3 Förbered en säkerhetsplan; 4 Hitta en riktigt bra rabatt, 20% rabatt, köp 3 få en gratis, oroa dig inte 5; Förstå öppningstiden för varje butik.


Forbes: Låt experterna lära dig hur man lever Black Black! 1 Använd webbplatsen Black Friday för att planera din köpstrategi; 2 bära lätta kläder att köpa; 3 elektroniska produkter är fokus för köp; 4 köper inte kläder och accessoarer utan sex veck; 5 köpa de märken som endast rabatterar i svart fem; Vidta åtgärder tidigt; 7 Skynda dig inte bara för att handla i Black Five, TJMaxx, Marshalls-butiker kanske vill åka till Taotao.


Slutligen påminn alla om att det finns risk för att knäppa upp och att köerna måste vara försiktiga. Varje år, för att tävla om dussintals knivar i köpcentret och en hundra kniv mobiltelefon, kommer den galna shoppingmassan till och med att bryta huvudet. År 2006 skadades 41 personer i USA av pepperspray när de snappade upp. 2008 trampades någon ihjäl på grund av överköp. Se till att ta tag i affären! menande! Ann! Allt!


Okej, nu förbereder alla kortet och börjar din shoppingresa!

1 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Misty In Roots - Äger dem, kontrollerar dem

youtube.com - 7 sep 2017 av herr-ober i kultur, musik, livsstil m fl

Samhället äger dem, samhället kontrollerar dem

9 Pusha

المجنون

almagnon.com - 30 nov 2017 av AllhereGames i kultur, internet, personligt m fl

internet, livsstil, kultur, teknik, personligt,

15 Pusha

Konton till Googles supermejl säljs dyrt

metro.se - 1 okt 2009 av moin i livsstil, internet, kultur

Det är rusning kring Googles nya tjänst Wave. Nu säljs inbjudningar till tjänsten för tusentals kronor på Ebay.

17 Pusha

Ut med Works - in med Office Starter 2010

idg.se - 10 okt 2009 av moin i internet, livsstil, teknik

Microsoft uppger nu att man kommer att överge Works för att istället lansera en annonsfinansierad och förenklad version av Office 2010.

18 Pusha

Så många använder Internet i mobiltelefon.

voter.se - 2 nov 2009 av moin i livsstil, internet, teknik

Använder du Internet i din mobiltelefon?

24 Pusha

Färre svenskar fildelar

svd.se - 3 nov 2009 av moin i livsstil, samhälle, internet

Antalet fildelare har minskat under 2009. Ett trendbrott efter en flerårig ökning. Siffrorna kommer från en stor kartläggning av svenskarnas internetvanor, som också blot... Läs mer »

13 Pusha

Tre arbetsveckor per år på Facebook

nyhetskanalen.se - 6 nov 2009 av moin i livsstil, internet, samhälle

Det tar tid att upprätthålla sitt sociala liv på Facebook. De brittiska användarna tillbringar i genomsnitt tre dygn per år på FB. Men de som är riktigt beroende ligger p... Läs mer »

28 Pusha

Microsoft tappade var femte mobilförsäljning

metro.se - 13 nov 2009 av moin i teknik, livsstil, samhälle m fl

Försäljningen av mobiltelefoner med Windows Mobile går trögt. Under tredje kvartalet föll försäljningen av telefoner med Microsofts operativsystem med 20 procent

8 Pusha

New Yorks kriminella använder Twitter för brott

nydailynews.com - 30 nov 2009 av moin i teknik, samhälle, kultur m fl

New Yorks kriminella har anammat modern teknik och använder Twitter för att planera fights, inbrott och annat skuggverksamhet. För att inte bli uppräckta använder de en s... Läs mer »

27 Pusha

00-talets strider om upphovsrätten

dn.se - 31 dec 2009 av matsrg i livsstil, samhälle, kultur m fl

0-talet blev klimatkrisens, platt-tevens och kriget mot terrorismens decennium. Och upphovsrättens. Mångas förhoppning var nog att fred skulle slutas mellan pirater och r... Läs mer »

20 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter