Se sidan i fullversion.

Videorecension av Halo wars

powergamer.se - 20 feb 2009 av i 360, halo, powergamer m fl

En videorecension på halo wars.

6 Pusha

Recension av Halo: Reach

skillpoint.se - 20 sep 2010 av IgnyteZero i haloreach, skillpoint, recension m fl

"Med Halo: Reach säger Bungie farväl med pompa och ståt och resultatet är det bästa spelet i serien"

13 Pusha

FFXIII-2 – Enhanced Battle System

powergamer.se - 5 dec 2011 av riversswe i video, internet, final fantasy m fl

Den här videon visar upp det kända Active Time Battle (ATB)-system som blivit känt i tidigare Final Fantasy-titlar.

13 Pusha

Metro Last Light – Gameplay Trailer

powergamer.se - 11 dec 2012 av riversswe i tv-spel, humor, video m fl

Nedanför ruinerna av det som var Moskva lever de få själar som är kvar av den en gång så stora nationen.

9 Pusha

Cabela’s Dangerous Hunts 2013 – Snabbtitt

powergamer.se - 5 feb 2013 av riversswe i tv-spel, internet, humor m fl

Vi reser till Afrikas vidder i hopp om att hitta oss lite BIG GAME, med på resan följer Daniel, Joakim och en flock vilda leoparder.

11 Pusha

Playstation 4 inom 18 månader

powergamer.se - 5 sep 2011 av riversswe i internet, teknik, tv-spel m fl

I början av helgen började ett rykte sakta men säkert sprida sig över ett flertal kanaler på internet, ett rykte angående Sony’s spelkonsol Playstation. Enligt det här ry... Läs mer »

21 Pusha

LEGO Harry Potter: Years 5-7 – Game Face Trailer

powergamer.se - 28 okt 2011 av riversswe i video, tv-spel, powergamer m fl

Nu blir det mer rörliga bilder från nästa Harry Potter-spel, underbart!

13 Pusha

The Witcher 2 – Xbox 360 Teaser trailer 1

powergamer.se - 22 feb 2012 av riversswe i internet, humor, nyheter m fl

Ett kollage av rörliga bilder som visar lite vad den förbättrade Xbox 360-versionen av The Witcher 2 kommer ha att erbjuda.

16 Pusha

Dance Central 3 släpps i höst

powergamer.se - 23 jul 2012 av Chaffe i humor, powergamerse, harmonix m fl

Idag har Harmonix meddelat att Dance Central 3 fått ett officiellt releasedatum och denna höst kommer det att släppas till Xbox Kinect.

11 Pusha

Medal of Honor Warfighter – Seal Team 6, Episode 2

powergamer.se - 7 sep 2012 av riversswe i tv-spel, humor, trailer m fl

Det sägs att Medal of Honor Warfighter ska vara den mest autentiska shootern på marknaden det här året. Den här videon visar vad en Point Man gör!

9 Pusha

#178 – PowerCast 2012-12-14: Merry f*king X-M@$!

powergamer.se - 14 dec 2012 av riversswe i tv-spel, internet, humor m fl

I vad som är årets sista PowerCast kastar vi allt åt sidan och hänger oss till kärleken till PowerGamer.se och den totala julyran som råder. Joakim, Daniel och Anhders pr... Läs mer »

8 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter