Se sidan i fullversion.

Länkar från gubbliv.blogg.se RSS

Bilar på Stadshotellet

gubbliv.blogg.se - 3 dagar sedan av Gubbliv i personligt, humor

ROSA OCH VITT GODIS. Var på jobbresa i Ljungby häromdagen. Snacka om att ligga vid sidan av allfartsvägarna – i alla fall om man utgår från Stockholms central. Tåget söd... Läs mer »

1 Pusha

Simon Templar dead

gubbliv.blogg.se - 5 dagar sedan av Gubbliv i kultur, personligt

THE SAINT, FOREVER. Roger Moore dog i dag. För de flesta, yngre, är han väl mest känd som James Bond i inte mindre än sju av 006-filmerna. Visst var han bra, men jag har... Läs mer »

1 Pusha

Skitbanken Nordea

gubbliv.blogg.se - 5 dagar sedan av Gubbliv i samhälle

TACK FÖR KAFFET! Nordea ska tydligen flytta huvudkontoret utomlands från Stockholm, och arbetstillfällena tar de väl också med sig. Skälet är en ny typ av banskatt, som ... Läs mer »

1 Pusha

Sporttokiga Metro

gubbliv.blogg.se - 25 apr 2017 av Gubbliv i sport

DATASPEL SOM SPORT. E-sport har fått otroligt stort utrymme i Metro och ibland helt dominerande, som i dag en måndag. Hela sportsidan handlar om det som de kallar E-spor... Läs mer »

2 Pusha

Drama i fjällen

gubbliv.blogg.se - 22 apr 2017 av Gubbliv i personligt

GÅ PÅ (O)TUR. Gumman, hennes syster Professorskan och jag tillbringade en vårvintervecka på turiststationen i Abisko. Vi skulle gå på tur. Och det gjorde vi, även om vi ... Läs mer »

2 Pusha

Quiz på syltan

gubbliv.blogg.se - 22 apr 2017 av Gubbliv i personligt, humor

Gumman och jag hamnade mitt i en frågesport på kvarterskrogen i går kväll. Vi skulle bara ta ett par öl och käka lite av deras smaklösa asiatiska mat. Men vi blev övertal... Läs mer »

2 Pusha

Prettot LeMarc

gubbliv.blogg.se - 15 mar 2017 av Gubbliv i kultur

Peter LeMarc lägger ned musikskapandet. Orsaken är att han anser att det omsorgsfulla arbete han lägger ned i studion försvinner när hans musik spelas på strömningstjänst... Läs mer »

2 Pusha

CCR to the Death

gubbliv.blogg.se - 14 mar 2017 av Gubbliv i personligt, kultur

WHEN IT’S OVER. Jag gillar kyrkogårdar. När jag var i Kalmar vandrade jag förstås runt bland gravstenarna på stadens kyrkogård. Hittade en väldigt speciell som också väc... Läs mer »

3 Pusha

Jack V på sopplunch

gubbliv.blogg.se - 12 mar 2017 av Gubbliv i personligt, kultur

MUSIKALISK SOPPA. Tänkte möta våren i Kalmar. Det gick så där. Möttes av värsta regn- och snöovädret (”mesta vintern på hela vintern” som Infödingen förklarade det). I s... Läs mer »

2 Pusha

Ohlsons feltänk

gubbliv.blogg.se - 8 mar 2017 av Gubbliv i samhälle, könsroller

INTE ALLS DUKTIG. ”Varje kvinna bör ha 100 000 på banken”, lyder rubriken på Birgitta Ohlsons debattartikel i Dagens industri. Detta skulle liksom vara en del i kvinnorn... Läs mer »

3 Pusha

Sextrakasseri på Kvinnodagen

gubbliv.blogg.se - 8 mar 2017 av Gubbliv i sex, könsroller

CLAES PÅ GYMMET. Lite märkligt att se Claes Elfsberg sitta i SVT:s morgonprogram och intervjua kvinnor om förföljelser på nätet. Apropå kvinnodagen förstås, som ju är ju... Läs mer »

2 Pusha

Vinter i Kalmar

gubbliv.blogg.se - 6 mar 2017 av Gubbliv i personligt

ROOM WITH WET VIEW. – Ja, jag hänger på. Härligt att möta våren i Kalmar första veckan i mars och bara gå omkring och hänga i centrum och sitta och lapa sol på parkbänka... Läs mer »

1 Pusha

Död rysk björn

gubbliv.blogg.se - 1 mar 2017 av Gubbliv i sport

SPRED SKRÄCK. Cancern tog den ryske björnen Vladimir Petrov, 69 år, meddelades i går. Vad fasen, jag trodde han var odödlig! Ingen har väl som han förkroppsligat Sovjetu... Läs mer »

3 Pusha

Cheers, Brian Jones!

gubbliv.blogg.se - 28 feb 2017 av Gubbliv i kultur

MEDLEM I 27 CLUB. Brian Jones skulle ha fyllt 75 i dag, om han inte drunknat i en swimmingpool den 3 juli 1969 bara 27 år ung. Brian who? kanske någon yngre bloggläsare ... Läs mer »

2 Pusha

Snacka om gubbpoker!

gubbliv.blogg.se - 28 feb 2017 av Gubbliv i personligt, kultur

Jag kollade upp från markerna på pokerbordet. Noterade att pokergänget verkligen börjar bli till åren. Där satt pensionärerna Borås, Kiruna och Söderkisen, Kiruna som går... Läs mer »

2 Pusha

1 2 3 ... 62 63 Nästa >

Hetast från gubbliv.blogg.se

Strip-disco på verandan

King of the Grill

Bröllop på Fåfängan

Chaufför mot rasism

Pregnant? Not Impressed

 

Andel heta länkar

0%

Post-aktivitet

60%