Se sidan i fullversion.

Länkar från gubbliv.blogg.se RSS

Påtvingad reklamfilm

gubbliv.blogg.se - 7 tim sedan av Gubbliv i kultur, personligt

BABBLANDE REKLAMARE. Jag avskyr när jag hamnar på en sajt där en film dras i gång med någon lallande idiot som kör sitt infantila reklammanus. Det är rena överfallet! Ja... Läs mer »

1 Pusha

Bränna dagböcker

gubbliv.blogg.se - 7 dagar sedan av Gubbliv i sex, personligt

FORBIDDEN DIARIES. I går kväll träffade Gumman Geologen för att bränna dagböcker och dricka vin. De två bodde tillsammans i stockholmsförorten Hjulsta under deras vildas... Läs mer »

3 Pusha

Obama-kramare

gubbliv.blogg.se - 12 dagar sedan av Gubbliv i samhälle

MYS PÅ TOPPNIVÅ. Nu är jag trött på alla Barack Obama-kramare på Facebook och i tidningsspalterna. OK, visst, Trump är en arrogant och farlig skitstövel. Men glöm inte b... Läs mer »

1 Pusha

Kvinnor och hantverkare

gubbliv.blogg.se - 14 dagar sedan av Gubbliv i könsroller, sex

SEXIG MÅLARE? Vad är det egentligen med kvinnor och hantverkare? Finns det verkligen en verklig bakgrund med alla porrfilmer där snickare kommer hem till ensam kvinna so... Läs mer »

3 Pusha

Goodbye Svend!

gubbliv.blogg.se - 14 dagar sedan av Gubbliv i kultur

SPELEMAN I GRAVEN. Jaha, så nu har ytterligare en barndomsidol gått ur tiden. Svend Asmundsen dog i dag, drygt 100 år gammal. Det var väl ingen högoddsare direkt, med ta... Läs mer »

3 Pusha

Stakförbud

gubbliv.blogg.se - 17 dagar sedan av Gubbliv i sport

Jag har länge retat mig på stakningen inom den klassiska skidåkningen. Tycker det ser för jävligt ut, bara ett enda tjatigt staccatopumpande lik muskelbyggande steroidsti... Läs mer »

2 Pusha

Att vara less

gubbliv.blogg.se - 17 dagar sedan av Gubbliv i personligt, samhälle

Jag vill inte kalla det depression. Men jag har varit så less de senaste veckorna. Det har också gjort att jag inte orkat blogga under den här tiden. Att tycka till kände... Läs mer »

1 Pusha

Våld mot arbetare

gubbliv.blogg.se - 21 jan 2017 av Gubbliv i samhälle

UTSATT FÖR DÖDLIGT VÅLD. Han var bara 26 år, Christian Wikström, när han dödsstörtade nio våningar på bygget på Vattenfalls huvudkontor i Solna. Orsaken var ett fuskbygg... Läs mer »

1 Pusha

What about love, Trump?

gubbliv.blogg.se - 20 jan 2017 av Gubbliv i samhälle

KÄRA ÖGONKAST? Nu har jag hela dagen sett på TV inslag inför Donald Trumps installation som president i USA, själva installationen och middagen efter. Inte en enda gång ... Läs mer »

1 Pusha

Nickande reportrar

gubbliv.blogg.se - 20 jan 2017 av Gubbliv i samhälle

NICKEDOCKA. Snälla, kan vi slippa se alla nickande reportrar i TV som intervjuare politiker, experter etc! Ser just nu på SVT, studiosamtal inför presidentinstallationen... Läs mer »

1 Pusha

SD-ledare brottslingar

gubbliv.blogg.se - 20 jan 2017 av Gubbliv i samhälle

JÄRNRÖRSMANNEN EKEROTH, SD. Nej, Sverigedemokrater, hudfärgen är inte avgörande vad gäller brottsstatistik och ursprung. Det är i stället fattigdom och arbetslöshet som ... Läs mer »

1 Pusha

Sverige 10 miljoner

gubbliv.blogg.se - 20 jan 2017 av Gubbliv i samhälle, personligt

SAMER, URBEFOLKNINGEN. I dag ska Sveriges invånarantal bli 10 miljoner, enligt SCB. Jag är van vid att vi är 7 miljoner, så var det när jag växte upp på 1950-talet. Lit... Läs mer »

3 Pusha

Skitiga kalsonger

gubbliv.blogg.se - 19 jan 2017 av Gubbliv i personligt

NO DIRTY UNDERWEARS. Har i många år svarat ”strumpor” när Döttrarna frågat vad jag vill ha i födelsedagspresent eller julklapp. När jag häromdagen fyllde på mitt kalsong... Läs mer »

2 Pusha

Sexigaste konstnären

gubbliv.blogg.se - 14 jan 2017 av Gubbliv i sex, kultur

HALLO BABY! Vilken babe hon är, Marie-Louise Ekman. Såg en dokumentär om henne och hennes konstnärskap på SVT vid namn Marie-Louise Ekmans utflykter. Vet inte om jag är ... Läs mer »

2 Pusha

Kent-sekten

gubbliv.blogg.se - 27 dec 2016 av Gubbliv i kultur

ÜBER-PRETENTIÖSA JOCKE. Jag bloggade för ett tag sedan att det tyvärr är många stora musiker som dött under 2016 men att det ändå finns en positiv död: Att Kent lägger a... Läs mer »

6 Pusha

1 2 3 ... 61 62 Nästa >

Hetast från gubbliv.blogg.se

Strip-disco på verandan

King of the Grill

Bröllop på Fåfängan

Chaufför mot rasism

Pregnant? Not Impressed

 

Andel heta länkar

0%

Post-aktivitet

60%