Se sidan i fullversion.

Recension av Halo: Reach

skillpoint.se - 20 sep 2010 av i haloreach, skillpoint, recension m fl

"Med Halo: Reach säger Bungie farväl med pompa och ståt och resultatet är det bästa spelet i serien"

13 Pusha

Recension - Metroid: Other M

skillpoint.se - 6 sep 2010 av IgnyteZero i metroid, spel, nintendo m fl

"Ännu en lyckad omdaning av Nintendos mångfacetterade sci-fi-saga."

17 Pusha

Sid Meier's Civilization V

skillpoint.se - 29 sep 2010 av IgnyteZero i spel, recension, civilization v m fl

"Ett underbart, nyuppfunnet Civilization som bibehåller seriens kärna"

15 Pusha

Ratchet & Clank Nexus

skillpoint.se - 11 nov 2013 av IgnyteZero i skillpoint, recension, tvspel m fl

"Väldigt kul, men allt för kort"

10 Pusha

Videorecension av Fallout: New Vegas

skillpoint.se - 19 okt 2010 av IgnyteZero i recension, fallout new vegas, skillpoint m fl

"Postapokalyptiskt rollspelande när det är som bäst"

11 Pusha

Mannen bakom NHL talar ut

skillpoint.se - 13 sep 2010 av speltorsk i nhl, skillpoint, sport m fl

Härom dagen hade EA Sports en liten tillställning i Stockholm där de visade upp årets utbud av sporttitlar. På plats var Andy Agostini, mannen som hållit i tyglarna för N... Läs mer »

23 Pusha

Minecraft har fått ett släppdatum!

skillpoint.se - 8 apr 2011 av lictor i spel, minecraft, skillpoint

Det svenska indieundret Minecraft har knappast gått någon förbi, men det är också värt att minnas att spelet efter två år i offentligheten fortfarande är i betastadie. Me... Läs mer »

25 Pusha

Videorecension av Super Meat Boy

spelbroderna.blogg.se - 11 nov 2010 av Disfear i xbox 360, spel, tv-spel m fl

Bästa plattformshopparen på år och dar!

19 Pusha

Dungeons: The Dark Lord - Mikrorecension

youtube.com - 21 okt 2011 av Disfear i livsstil, humor, recension m fl

Dungeons: The Dark Lord är en tysk kreation som vid första anblick påminner om Dungeon Keeper. Den eviga frågan för gamern blir besvarad: Är det nåt att ha?

17 Pusha

Amnesia: The Dark Descent

skillpoint.se - 13 sep 2010 av speltorsk i amnesia, skräck, spel m fl

Sällan har de kalla kårarna efter ryggen varit så påtagliga som i Amnesia - en av årets starkaste spelupplevelser.

25 Pusha

Omslaget till Game Informer sammanfattar spelåret

sugoi.se - 23 dec 2012 av linusjosephson i journey, mass effect, målning m fl

Ett fantastiskt snyggt omslag till den amerikanska speltidningen Game Informer av konstnären Sam Spratt.

16 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter