Se sidan i fullversion.

Recension av Halo: Reach

skillpoint.se - 20 sep 2010 av i haloreach, skillpoint, recension m fl

"Med Halo: Reach säger Bungie farväl med pompa och ståt och resultatet är det bästa spelet i serien"

13 Pusha

  1. Haloreach
  2. Skillpoint
  3. Recension
  4. Halo
  5. Spel

Logga in för att lägga till ämnen

Recension - Metroid: Other M

skillpoint.se - 6 sep 2010 av IgnyteZero i metroid, spel, nintendo m fl

"Ännu en lyckad omdaning av Nintendos mångfacetterade sci-fi-saga."

17 Pusha

Sid Meier's Civilization V

skillpoint.se - 29 sep 2010 av IgnyteZero i spel, recension, civilization v m fl

"Ett underbart, nyuppfunnet Civilization som bibehåller seriens kärna"

15 Pusha

Ratchet & Clank Nexus

skillpoint.se - 11 nov 2013 av IgnyteZero i skillpoint, recension, tvspel m fl

"Väldigt kul, men allt för kort"

10 Pusha

Videorecension av Fallout: New Vegas

skillpoint.se - 19 okt 2010 av IgnyteZero i recension, fallout new vegas, skillpoint m fl

"Postapokalyptiskt rollspelande när det är som bäst"

11 Pusha

Recension: Shank

skillpoint.se - 9 sep 2010 av IgnyteZero i spel, skillpoint, shank

"Brutalt vackert och underhållande, men med vissa vassa kanter."

9 Pusha

Årets Spel 2013 enligt Skillpoint

skillpoint.se - 24 jan 2014 av IgnyteZero i lista, tv-spel, skillpoint m fl

Det stötts och blötts intill oändligheten men nu presenterar Skillpoint sin lista över förra årets absolut bästa spel. Läs och håll med eller förargas, men tyck gärna til... Läs mer »

7 Pusha

Videorecension av Super Meat Boy

spelbroderna.blogg.se - 11 nov 2010 av Disfear i xbox 360, spel, tv-spel m fl

Bästa plattformshopparen på år och dar!

19 Pusha

Dungeons: The Dark Lord - Mikrorecension

youtube.com - 21 okt 2011 av Disfear i livsstil, humor, recension m fl

Dungeons: The Dark Lord är en tysk kreation som vid första anblick påminner om Dungeon Keeper. Den eviga frågan för gamern blir besvarad: Är det nåt att ha?

17 Pusha

Radio Speltorsk - Avsnitt 94

skillpoint.se - 9 sep 2010 av speltorsk i radio speltorsk, tv-spel, spel m fl

Denna vecka är det dags för Fredrik "Ludde" Lundblad att göra debut i Radio Speltorsk. Mannen bakom de galna videobloggarna på Svampriket.se blottar sig nu även verbalt i... Läs mer »

18 Pusha

Omslaget till Game Informer sammanfattar spelåret

sugoi.se - 23 dec 2012 av linusjosephson i journey, mass effect, målning m fl

Ett fantastiskt snyggt omslag till den amerikanska speltidningen Game Informer av konstnären Sam Spratt.

16 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter