Se sidan i fullversion.

Recension av Halo: Reach

skillpoint.se - 20 sep 2010 av i haloreach, skillpoint, recension m fl

"Med Halo: Reach säger Bungie farväl med pompa och ståt och resultatet är det bästa spelet i serien"

13 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Sid Meier's Civilization V

skillpoint.se - 29 sep 2010 av IgnyteZero i spel, recension, civilization v m fl

"Ett underbart, nyuppfunnet Civilization som bibehåller seriens kärna"

15 Pusha

Ratchet & Clank Nexus

skillpoint.se - 11 nov 2013 av IgnyteZero i skillpoint, recension, tvspel m fl

"Väldigt kul, men allt för kort"

10 Pusha

Videorecension av Fallout: New Vegas

skillpoint.se - 19 okt 2010 av IgnyteZero i recension, fallout new vegas, skillpoint m fl

"Postapokalyptiskt rollspelande när det är som bäst"

11 Pusha

Recension - Metroid: Other M

skillpoint.se - 6 sep 2010 av IgnyteZero i metroid, spel, nintendo m fl

"Ännu en lyckad omdaning av Nintendos mångfacetterade sci-fi-saga."

17 Pusha

Humoristisk Halo3 recension

escapistmagazine.com - 14 okt 2007 av skanaar i halo, humor, recension

En recension av Halo3 i videoformat. Inte fullt lika vördnadsfull som merparten av recensenterna. Mycket rolig.

11 Pusha

Spider-Man: Shattered Dimensions

skillpoint.se - 15 sep 2010 av IgnyteZero i spel, spiderman, recension m fl

Ett gediget actionlir med magnifik inramning

12 Pusha

Recension: Rock Band 3

skillpoint.se - 22 nov 2010 av IgnyteZero i spel, recension, skillpoint m fl

"For those about to rock - We salute you!"

4 Pusha

Vinn fina priser i Skillpoints flashspelsturnering

skillpoint.se - 18 jun 2012 av speltorsk i skillpointse, spel, turnering m fl

Då var det dags igen. Fjolårets flashspelsturnering var en succé och vi hoppas att minst lika många vill vara med och tävla i år. 2012 års turnering bjuder nämligen på mä... Läs mer »

8 Pusha

Bungie tänker inte jobba med Call of Duty

powergamer.se - 4 maj 2010 av Chaffe i bungie, halo, activision m fl

De som hade trott att Bungie tänkte utveckla ett Call of Duty efter avtalet med Activision får sluta hoppas efter besked från skaparna av Halo-serien.

7 Pusha

Halo Kid

break.com - 12 jul 2008 av murtlest i halo, halokid, humor m fl

En pojke som har sytt sin egen Halo-dräkt samt gjort helt fantastiska kopior av typ samtliga vapen i spelet. Gulligt, töntigt, nördigt och kreativt på en och samma gång.

12 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter