Se sidan i fullversion.

jonnyx RSS

Profilbild
Jag heter Jonny Erixon, jag är född 1952 i Sjömarken strax utanför Borås i Västergötland. Frånsett kortare perioder har jag bott och verkat i Borås fram till 1995, då jag flyttade till Undersåker i Åre kommun, Jämtland. Men sedan 2001 bor och arbetar jag i Málagaprovinsen i Andalusien på Costa del Sol i södra Spanien. Jag driver en mindre konsultfirma Erixon Consulting med vilken jag hjälper företag här nere att marknadsföra sig på Internet, mer info på http://www.erixonconsulting.com/. Bilder från mitt lokala närområde finns på min Pinterestsida: https://es.pinterest.com/jonnyx1/.

Spanien – 24 år utan nederlag

svenskamagasinet.nu - igår av jonnyx i fotboll, fotbolls-vm, fotbolls vm m fl

Spanien har inte förlorat en kvalmatch till fotbolls-VM sedan 1993 - 24 år utan förlust. En bild visar tydligt hur det har gått för de europeiska lagen sedan 31 mars 1993... Läs mer »

3 Pusha

Påskhelgen fyller hotellen

svenskamagasinet.nu - 3 dagar sedan av jonnyx i påsk, spanien, malaga m fl

Bokningsläget för hotellen i Málaga ser mycket bra ut, inför den stundande påskhelgen. Från skärtorsdagen och framåt är över 95% av rummen redan bokade.

2 Pusha

Lediga statliga arbeten i Spanien och Sverige

svenskamagasinet.nu - 6 dagar sedan av jonnyx i samhälle, spanien, sverige m fl

Försvarsministeriet erbjuder 2.000 nya tjänster inom armén, flygvapnet och marinen, vissa av tjänsterna är även tillgängliga för personer utan spanskt medborgarskap.

2 Pusha

Spaniens avfolkade glesbygd

svenskamagasinet.nu - 8 dagar sedan av jonnyx i samhälle, livsstil, spanien m fl

De flesta som besöker Spanien som turister upplever säkert att det kryllar av folk och att det ibland kan vara trångt och på gränsen till överbefolkat. Så kan det givetvi... Läs mer »

1 Pusha

Våren har kommit - skrivbordsunderlägg

svenskamagasinet.nu - 10 dagar sedan av jonnyx i skrivbordsunderlägg, var, spanien m fl

Den metrologiska våren började idag klockan 11:29 och den varar under 92 dagar och 18 timmar. För sommaren börjar här i Spanien först den 21 juni klockan 6:24. Våren anse... Läs mer »

1 Pusha

Scandinavian Service

scandinavianservice.eu - 17 dagar sedan av jonnyx i fuengirola, costa del sol, spanien m fl

Är en erfaren konsult och bokföringsbyrå som arbetar med redovisning, bokföring och ekonomisk rådgivning. Verksam i Fuengirola på Costa del Sol i södra Spanien.

2 Pusha

Jordskalv - Information som kan rädda liv

svenskamagasinet.nu - 20 dagar sedan av jonnyx i jordbävning, jordskalv, katastrof m fl

Ett kännbart jordskalv inträffade i morse i ett område utanför Pamplona i Navarra. Mer fatala jordskalv har förekommit och lär också komma i framtiden. Jag har själv vari... Läs mer »

2 Pusha

Fint strandväder till helgen

svenskamagasinet.nu - 22 dagar sedan av jonnyx i sola, bada, costa del sol m fl

Under det kommande veckoslutet kommer dagens vårtemperaturer att övergå i sommarvärme. Det väntas temperaturer på upp till 30 grader med start på lördag. Detta är en tidi... Läs mer »

2 Pusha

Våren blir varm och torr

svenskamagasinet.nu - 24 dagar sedan av jonnyx i spanien, var, resor m fl

Speciellt i Spanien - Enligt de senaste metrologiska förutsägelserna så förutspås det att våren blir varmare än normalt i stora delar av Europa, Spanien inkluderat.

2 Pusha

Andas ren luft - åk till Spanien

svenskamagasinet.nu - 29 dagar sedan av jonnyx i miljö, fororeningar, samhälle m fl

Den lilla byn Campisábalos i Guadalajaraprovinsen med drygt 60 invånare har visat sig ha Spaniens renaste luft och de ligger globalt sett på en tredjeplats. I hela världe... Läs mer »

2 Pusha

Mandariner i mängd - från Spanien

svenskamagasinet.nu - 22 feb 2017 av jonnyx i frukt, mandariner, klementiner m fl

Spanien är inte bara Europas största producent av mandariner, de är också den största exportören. Globalt sett är det bara Kina som producerar mer. Huvudsäsongen för mand... Läs mer »

2 Pusha

Elbilar i Spanien

svenskamagasinet.nu - 20 feb 2017 av jonnyx i elbilar, miljö, luftförorening m fl

Det säljs mer och mer elbilar i Spanien, förra året såldes 4.746 elbilar i landet vilket är 51,5% mer än under 2015. Trenden pekar fortfarande uppåt för elbilarna, men äg... Läs mer »

1 Pusha

Dansk teknik ger spansk cykeluthyrning en puff

svenskamagasinet.nu - 17 feb 2017 av jonnyx i cyklar, cykling, cykeluthyrning m fl

Donkey Republic är ett dansk företag som erbjuder nyutvecklad teknologi som tillåter cykellåsen att öppnas via en app i mobilen. Privatpersoner kan också registers sig f... Läs mer »

2 Pusha

Luftkvaliteten är dålig i många europeiska städer.

svenskamagasinet.nu - 16 feb 2017 av jonnyx i miljö, luftförorening, fororeningar m fl

Bryssel utfärdar en sista varning till Spanien för upprepade luftföroreningsbrott. Men Spanien är inte ensamma om att bli varnade, även Tyskland, Frankrike, Italien och S... Läs mer »

2 Pusha

En dröm blir verklighet

svenskamagasinet.nu - 15 feb 2017 av jonnyx i jorden runt, resa, segla m fl

Det är många som drömmer om exotiska äventyr men det är ytterst få som förverkligar drömmarna. Här är ett gäng som håller på med att förverkliga flera olika drömmar på en... Läs mer »

3 Pusha

1 2 3 ... 20 21 Nästa >
  • Blev medlem: 1 februari 2010
  • Senast aktiv: igår
  • Placering på topplistan: 1366

Andel populära

0%

Pushar andras

13%

Post-aktivitet

57%