Se sidan i fullversion.

benjancewicz RSS

Profilbild
Jag skapar konst med hjälp av ny teknik för en gammal syfte: att berätta historier och inspirera till handling. Som barn var jag inspirerad av teckningarna; dragna karaktärer och berättelser väcks till liv med några synliga penseldrag eller skuggning. Min fascination för det estetiska träffade sin match i min upptäckt av vektorgrafik. Efter att producera fotografi, skissa och grafisk design år, förde vektorn tekniken mig full kreativ uppfyllelse för första gången. Nu använder jag den mödosamma processen att skapa bitar som delar positiva budskap med hjälp av unika färgpaletter, detaljerade former och otaliga nyanser av ljus, skugga och midtonal värden. Mitt arbete använder ofta teman teman som kärlek, kulturell förståelse, fantasi och futurism tilltala och inspirera fantasin hos olika målgrupper. Jag tror att konst ska vara tillgängliga, men att tillgängligheten behöver inte kompromissa kvalitet. Jag tror att konstnärer ska vara snäll, men att vänlighet behöver inte kompromissa mod och ärlighet. Och jag försöker mitt bästa för att leva och skapa på ett sätt som hedrar båda dessa föreställningar.

Min nuvarande show, vem som sagt vad, är en samling som kombinerar min kärlek för att engagera människor i skapandet av min konst liksom min önskan att reimagine citat som rör människor att leva ett bättre liv. Skapandeprocessen börjar med en uppmaning till citat som ska lämnas in. Jag gör sedan noggrann forskning och välj en unik fotografi av citatet författare, vanligtvis i sin ungdom, föreställa dem som min kollega. Med hjälp av referensbilden, drar jag pjäsen själv inspirerad av 1950- och 60-talen screentryck, inredning och skivomslag. Varje bit har en unik färgpalett och typsnitt från en upp-och-kommande typograf.

Denna serie har vuxit som människor blir inspirerad av det och lägga till det, men det har också gett upphov till inspiration för nya kollektioner. Som jag växer som en konstnär, hoppas jag att människor fortsätter att dra samma nivå av njutning från att med mitt arbete som jag gör från att skapa det.

Frederick Douglass (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 8 dagar sedan av benjancewicz i samhälle, kultur, konst

Klar ett år efter den ursprungliga vem som sagt vad Art Show började, är denna bit del av en kvartett där en ny typ av illustration undersöktes genom att använda sig av e... Läs mer »

2 Pusha

Abraham Lincoln (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 10 dagar sedan av benjancewicz i samhälle, konst

Citatet kommer från ett tal Lincoln gav i 1848. Det var tydligen en debatt om huruvida den federala regeringen bör ge stöd till projekt i de enskilda staterna. Lincoln oe... Läs mer »

3 Pusha

Ebony Taylor (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 12 dagar sedan av benjancewicz i samhälle, konst

Jag hade gått till en show på Bobbys Jazz Club som min fru Tamika utförs vid, och medan jag var där, jag gjorde några ritning. Jag hade inte tillgång till internet, me... Läs mer »

1 Pusha

OPRAH WINFREY (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 23 dagar sedan av benjancewicz i samhälle, konst

"Du kan inte gå runt ljusreglering ditt ljus bara för att gå med någon annan."   Detta citat kom från en episod av Oprah Winfrey Show där Tennis Champion Serena William... Läs mer »

2 Pusha

Dolly Parton (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 20 jan 2017 av benjancewicz i samhälle, konst

"Om du ser någon utan ett leende, ge dem din!"   Skapas på Dag Tretton av Design Across America Zerflin tur. Citat lämnats in av fotografen Wilki Tom. Font av Gluk typs... Läs mer »

3 Pusha

Martin Luther King (Happy Birthday!) OC

art.zerflin.com - 17 jan 2017 av benjancewicz i samhälle, konst

"Vi måste acceptera ändlig besvikelse men vi får aldrig förlora oändlig hopp."   Citatet kommer från en av de åtminstone 8 böcker som Martin Luther King Jr skrev under ... Läs mer »

3 Pusha

Fayette Pinkney (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 10 jan 2017 av benjancewicz i konst, samhälle

Jag kände henne som faster Faye, men de flesta skulle känna henne som en av de ursprungliga tre grader; en all-girl Philadelphia International grupp bildad på 60-talet. ... Läs mer »

10 Pusha

JRR Tolkien (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 3 jan 2017 av benjancewicz i samhallee, konst

Från Strider i Sagan om Ringen:   Allt som är guld inte glitter, Inte alla som vandrar är vilse; Den gamla som är stark inte vissna, Djupa rötter är inte nås av fros... Läs mer »

1 Pusha

Samuel L Jackson (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 21 dec 2016 av benjancewicz i art and entertainmen, movie, samuel l jackson m fl

Klar ett år efter den ursprungliga vem som sagt vad Art Show började, är denna bit del av en kvartett där en ny typ av illustration undersöktes genom att använda sig av e... Läs mer »

6 Pusha

Steve Biko (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 19 dec 2016 av benjancewicz i art

"Den mest kraftfulla vapen i händerna på förtryck är minnet av förtryckta." Steve Biko var en anti-apartheid aktivist i Sydafrika på 1960-talet och 70-talet, och han s... Läs mer »

3 Pusha

Margaret Mead (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 16 dec 2016 av benjancewicz i art

"Tvivla aldrig att en liten grupp av tankeväckande , begått medborgare kan förändra världen. I själva verket är det enda som någonsin har. " Det finns ingen känd primä... Läs mer »

4 Pusha

CS Lewis (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 29 nov 2016 av benjancewicz i art and entertainmen

"Sikta mot himlen och du kommer att få jorden kastas. Sikta på jorden och du får inte heller." Min far ursprungligen lämnades citatet "Du har inte en själ. Du är en sj... Läs mer »

1 Pusha

Howard Thurman (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 19 nov 2016 av benjancewicz i art

Detta lappar på uppdrag av Jill Wrigley för maken Michael Sarbanes för hans födelsedag (vilket är varför du bara kan få det som en affisch). Citatet är från Howard Thu... Läs mer »

2 Pusha

Minu Noir (National Cat dag!) OC

art.zerflin.com - 26 okt 2016 av benjancewicz i art

En fragmenterad katt. http://art.zerflin.com/item/minu-noir/

3 Pusha

Oscar Wilde (Grattis på födelsedagen !) OC

art.zerflin.com - 17 okt 2016 av benjancewicz i art

"Ja: Jag är en drömmare För en drömmare är en som bara kan hitta sin väg genom månsken och hans straff är att han ser gryningen innan resten av världen.."   Detta citat... Läs mer »

2 Pusha

  • Blev medlem: 11 mars 2016
  • Senast aktiv: 8 dagar sedan
  • Placering på topplistan: 1045

Andel populära

2%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

41%