Se sidan i fullversion.

Gubbliv RSS

Profilbild
Man 60+. Född lantis. Arbetarunge med manschettjobb. Bor i centrala Stockholm med Gumman. Tre utflyttade ungar. Vill ge daglig röst åt oss som blivit gubbar men fortfarande är "alive and kicking". Och tycka till om manligt-kvinnligt, nostalgi, musik, sport och annan kultur. Grumpy? Jo det får jag nog erkänna att jag är. Ibland.

Sporttokiga Metro

gubbliv.blogg.se - 2 dagar sedan av Gubbliv i sport

DATASPEL SOM SPORT. E-sport har fått otroligt stort utrymme i Metro och ibland helt dominerande, som i dag en måndag. Hela sportsidan handlar om det som de kallar E-spor... Läs mer »

2 Pusha

Drama i fjällen

gubbliv.blogg.se - 5 dagar sedan av Gubbliv i personligt

GÅ PÅ (O)TUR. Gumman, hennes syster Professorskan och jag tillbringade en vårvintervecka på turiststationen i Abisko. Vi skulle gå på tur. Och det gjorde vi, även om vi ... Läs mer »

2 Pusha

Quiz på syltan

gubbliv.blogg.se - 5 dagar sedan av Gubbliv i personligt, humor

Gumman och jag hamnade mitt i en frågesport på kvarterskrogen i går kväll. Vi skulle bara ta ett par öl och käka lite av deras smaklösa asiatiska mat. Men vi blev övertal... Läs mer »

2 Pusha

Prettot LeMarc

gubbliv.blogg.se - 15 mar 2017 av Gubbliv i kultur

Peter LeMarc lägger ned musikskapandet. Orsaken är att han anser att det omsorgsfulla arbete han lägger ned i studion försvinner när hans musik spelas på strömningstjänst... Läs mer »

2 Pusha

CCR to the Death

gubbliv.blogg.se - 14 mar 2017 av Gubbliv i personligt, kultur

WHEN IT’S OVER. Jag gillar kyrkogårdar. När jag var i Kalmar vandrade jag förstås runt bland gravstenarna på stadens kyrkogård. Hittade en väldigt speciell som också väc... Läs mer »

3 Pusha

Jack V på sopplunch

gubbliv.blogg.se - 12 mar 2017 av Gubbliv i personligt, kultur

MUSIKALISK SOPPA. Tänkte möta våren i Kalmar. Det gick så där. Möttes av värsta regn- och snöovädret (”mesta vintern på hela vintern” som Infödingen förklarade det). I s... Läs mer »

2 Pusha

Ohlsons feltänk

gubbliv.blogg.se - 8 mar 2017 av Gubbliv i samhälle, könsroller

INTE ALLS DUKTIG. ”Varje kvinna bör ha 100 000 på banken”, lyder rubriken på Birgitta Ohlsons debattartikel i Dagens industri. Detta skulle liksom vara en del i kvinnorn... Läs mer »

3 Pusha

Sextrakasseri på Kvinnodagen

gubbliv.blogg.se - 8 mar 2017 av Gubbliv i sex, könsroller

CLAES PÅ GYMMET. Lite märkligt att se Claes Elfsberg sitta i SVT:s morgonprogram och intervjua kvinnor om förföljelser på nätet. Apropå kvinnodagen förstås, som ju är ju... Läs mer »

2 Pusha

Vinter i Kalmar

gubbliv.blogg.se - 6 mar 2017 av Gubbliv i personligt

ROOM WITH WET VIEW. – Ja, jag hänger på. Härligt att möta våren i Kalmar första veckan i mars och bara gå omkring och hänga i centrum och sitta och lapa sol på parkbänka... Läs mer »

1 Pusha

Död rysk björn

gubbliv.blogg.se - 1 mar 2017 av Gubbliv i sport

SPRED SKRÄCK. Cancern tog den ryske björnen Vladimir Petrov, 69 år, meddelades i går. Vad fasen, jag trodde han var odödlig! Ingen har väl som han förkroppsligat Sovjetu... Läs mer »

3 Pusha

Cheers, Brian Jones!

gubbliv.blogg.se - 28 feb 2017 av Gubbliv i kultur

MEDLEM I 27 CLUB. Brian Jones skulle ha fyllt 75 i dag, om han inte drunknat i en swimmingpool den 3 juli 1969 bara 27 år ung. Brian who? kanske någon yngre bloggläsare ... Läs mer »

2 Pusha

Snacka om gubbpoker!

gubbliv.blogg.se - 28 feb 2017 av Gubbliv i personligt, kultur

Jag kollade upp från markerna på pokerbordet. Noterade att pokergänget verkligen börjar bli till åren. Där satt pensionärerna Borås, Kiruna och Söderkisen, Kiruna som går... Läs mer »

2 Pusha

Dopad dansare

gubbliv.blogg.se - 28 feb 2017 av Gubbliv i kultur

Läste att TV4 stoppade Torsten Flinck från att delta i årets version av Let´s Dance. Synd, tycker jag. Torsten är en udda figur som jag ömmar extra för och som dessutom ä... Läs mer »

2 Pusha

Utkastad till hotell

gubbliv.blogg.se - 25 feb 2017 av Gubbliv i personligt

HOTELLCELL. Ja, utkastad kanske inte är rätta ordet. Men nästan. Gumman hade syjunta hemma i går kväll, eller trädgårdscirkel som hon kallar det. Så då fick jag inte var... Läs mer »

2 Pusha

SD största partiet

gubbliv.blogg.se - 25 feb 2017 av Gubbliv i samhälle

Är svenskar mer korkade än amerikaner? Ja, det kanske är så. Ibland längtar jag till en isolerad stuga i ett skogsbryn invid en strid älv där öringarna hoppar, helt... Läs mer »

2 Pusha

1 2 3 ... 63 64 Nästa >
  • Blev medlem: 1 mars 2012
  • Senast aktiv: 2 dagar sedan
  • Placering på topplistan: 511

Andel populära

0%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

70%