Se sidan i fullversion.

Gubbliv RSS

Profilbild
Man 60+. Född lantis. Arbetarunge med manschettjobb. Bor i centrala Stockholm med Gumman. Tre utflyttade ungar. Vill ge daglig röst åt oss som blivit gubbar men fortfarande är "alive and kicking". Och tycka till om manligt-kvinnligt, nostalgi, musik, sport och annan kultur. Grumpy? Jo det får jag nog erkänna att jag är. Ibland.

Messi blir 30!

gubbliv.blogg.se - 4 dagar sedan av Gubbliv i kultur, sport

BOLLTROLLAREN. Argentinaren Lionel Messi fyller 30 i dag, och det måste förstås uppmärksammas. Han är ju en av de genom tiderna bästa fotbollsspelarna! Jack (egent... Läs mer »

1 Pusha

Welcome, Wilmington!

gubbliv.blogg.se - 4 dagar sedan av Gubbliv i personligt, samhälle

Hade tidigare hört talas om Wilmington – förrän jag kollade på min bloggs översikt över städer. Där dök i dag plötsligt Wilmington upp med flest läsare, efter Stockholm, ... Läs mer »

1 Pusha

Misslyckad midsommar

gubbliv.blogg.se - 5 dagar sedan av Gubbliv i personligt

CANCERMIDSOMMAR. Vaknade fem över fem nu på morgonen. Fem över fem? På midsommardagen! Det är väl ungefär den tiden man tidigare brukat stapplat i säng efter att ha fira... Läs mer »

1 Pusha

Ohälsa på sjukhuset

gubbliv.blogg.se - 9 dagar sedan av Gubbliv i samhälle, personligt, livsstil

UNHEALTHY EATING. Mannen är 55+-are, gissar jag. Han har svart piketröja, beiga kortbyxor och blå gymnastikskor. Han är kraftigt överviktig, magen sväller över byxlinnin... Läs mer »

1 Pusha

Fjolliga Zlatan

gubbliv.blogg.se - 15 dagar sedan av Gubbliv i könsroller, sport

PERFUME FOR A LADY. Förr i tiden, när Gubben var ung, så var det lite fjolligt med män som doftade parfym. Jo man så då, fjollig alltså. Är kanske inte helt PK i dag för... Läs mer »

2 Pusha

Toxic Lady

gubbliv.blogg.se - 20 dagar sedan av Gubbliv i personligt

DRABBAD AV CANCER. De tre första dagarna av varje cellgiftsbehandling så är Gumman giftig. Då får man inte blanda kroppsvätskorna. Om hon svettas så ska kläderna – eller... Läs mer »

1 Pusha

Congrat Sgt Pepper!

gubbliv.blogg.se - 28 dagar sedan av Gubbliv i kultur, personligt

KLASSISKT OMSLAG. För 50 år sedan låg jag som vanligt på kvällen i min säng i pojkrummet och lyssnade på Radio Luxembourg – med vissa reklamavbrott för företag som Barcl... Läs mer »

1 Pusha

Flintisar på rummet

gubbliv.blogg.se - 29 dagar sedan av Gubbliv i personligt

BALDHEADED LENA. De har kommit lite längre i behandlingen, förstår man när man ser de två gubbarna som ligger i behandlingsrummet på Hematologiska på Karolinska sjukhuse... Läs mer »

1 Pusha

Bilar på Stadshotellet

gubbliv.blogg.se - 25 maj 2017 av Gubbliv i personligt, humor

ROSA OCH VITT GODIS. Var på jobbresa i Ljungby häromdagen. Snacka om att ligga vid sidan av allfartsvägarna – i alla fall om man utgår från Stockholms central. Tåget söd... Läs mer »

1 Pusha

Simon Templar dead

gubbliv.blogg.se - 23 maj 2017 av Gubbliv i kultur, personligt

THE SAINT, FOREVER. Roger Moore dog i dag. För de flesta, yngre, är han väl mest känd som James Bond i inte mindre än sju av 006-filmerna. Visst var han bra, men jag har... Läs mer »

1 Pusha

Skitbanken Nordea

gubbliv.blogg.se - 23 maj 2017 av Gubbliv i samhälle

TACK FÖR KAFFET! Nordea ska tydligen flytta huvudkontoret utomlands från Stockholm, och arbetstillfällena tar de väl också med sig. Skälet är en ny typ av banskatt, som ... Läs mer »

1 Pusha

Sporttokiga Metro

gubbliv.blogg.se - 25 apr 2017 av Gubbliv i sport

DATASPEL SOM SPORT. E-sport har fått otroligt stort utrymme i Metro och ibland helt dominerande, som i dag en måndag. Hela sportsidan handlar om det som de kallar E-spor... Läs mer »

2 Pusha

Drama i fjällen

gubbliv.blogg.se - 22 apr 2017 av Gubbliv i personligt

GÅ PÅ (O)TUR. Gumman, hennes syster Professorskan och jag tillbringade en vårvintervecka på turiststationen i Abisko. Vi skulle gå på tur. Och det gjorde vi, även om vi ... Läs mer »

2 Pusha

Quiz på syltan

gubbliv.blogg.se - 22 apr 2017 av Gubbliv i personligt, humor

Gumman och jag hamnade mitt i en frågesport på kvarterskrogen i går kväll. Vi skulle bara ta ett par öl och käka lite av deras smaklösa asiatiska mat. Men vi blev övertal... Läs mer »

2 Pusha

Prettot LeMarc

gubbliv.blogg.se - 15 mar 2017 av Gubbliv i kultur

Peter LeMarc lägger ned musikskapandet. Orsaken är att han anser att det omsorgsfulla arbete han lägger ned i studion försvinner när hans musik spelas på strömningstjänst... Läs mer »

2 Pusha

1 2 3 ... 63 64 Nästa >
  • Blev medlem: 1 mars 2012
  • Senast aktiv: 4 dagar sedan
  • Placering på topplistan: 511

Andel populära

0%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

71%