Se sidan i fullversion.

Gubbliv RSS

Profilbild
Man 60+. Född lantis. Arbetarunge med manschettjobb. Bor i centrala Stockholm med Gumman. Tre utflyttade ungar. Vill ge daglig röst åt oss som blivit gubbar men fortfarande är "alive and kicking". Och tycka till om manligt-kvinnligt, nostalgi, musik, sport och annan kultur. Grumpy? Jo det får jag nog erkänna att jag är. Ibland.

Våld mot arbetare

gubbliv.blogg.se - 17 tim sedan av Gubbliv i samhälle

UTSATT FÖR DÖDLIGT VÅLD. Han var bara 26 år, Christian Wikström, när han dödsstörtade nio våningar på bygget på Vattenfalls huvudkontor i Solna. Orsaken var ett fuskbygg... Läs mer »

1 Pusha

What about love, Trump?

gubbliv.blogg.se - igår av Gubbliv i samhälle

KÄRA ÖGONKAST? Nu har jag hela dagen sett på TV inslag inför Donald Trumps installation som president i USA, själva installationen och middagen efter. Inte en enda gång ... Läs mer »

1 Pusha

Nickande reportrar

gubbliv.blogg.se - igår av Gubbliv i samhälle

NICKEDOCKA. Snälla, kan vi slippa se alla nickande reportrar i TV som intervjuare politiker, experter etc! Ser just nu på SVT, studiosamtal inför presidentinstallationen... Läs mer »

1 Pusha

SD-ledare brottslingar

gubbliv.blogg.se - igår av Gubbliv i samhälle

JÄRNRÖRSMANNEN EKEROTH, SD. Nej, Sverigedemokrater, hudfärgen är inte avgörande vad gäller brottsstatistik och ursprung. Det är i stället fattigdom och arbetslöshet som ... Läs mer »

1 Pusha

Sverige 10 miljoner

gubbliv.blogg.se - igår av Gubbliv i samhälle, personligt

SAMER, URBEFOLKNINGEN. I dag ska Sveriges invånarantal bli 10 miljoner, enligt SCB. Jag är van vid att vi är 7 miljoner, så var det när jag växte upp på 1950-talet. Lit... Läs mer »

3 Pusha

Skitiga kalsonger

gubbliv.blogg.se - 2 dagar sedan av Gubbliv i personligt

NO DIRTY UNDERWEARS. Har i många år svarat ”strumpor” när Döttrarna frågat vad jag vill ha i födelsedagspresent eller julklapp. När jag häromdagen fyllde på mitt kalsong... Läs mer »

2 Pusha

Sexigaste konstnären

gubbliv.blogg.se - 7 dagar sedan av Gubbliv i sex, kultur

HALLO BABY! Vilken babe hon är, Marie-Louise Ekman. Såg en dokumentär om henne och hennes konstnärskap på SVT vid namn Marie-Louise Ekmans utflykter. Vet inte om jag är ... Läs mer »

2 Pusha

Kent-sekten

gubbliv.blogg.se - 25 dagar sedan av Gubbliv i kultur

ÜBER-PRETENTIÖSA JOCKE. Jag bloggade för ett tag sedan att det tyvärr är många stora musiker som dött under 2016 men att det ändå finns en positiv död: Att Kent lägger a... Läs mer »

6 Pusha

Bergmans goda vilja

gubbliv.blogg.se - 26 dagar sedan av Gubbliv i kultur

KÄNSLOSTARKT. Ja, varför de skickade mig för att recensera Ingmar Bergmans film Höstsonaten i Östersund 1979 vet jag inte riktigt. Antagligen berodde det på att det inte... Läs mer »

4 Pusha

Liten skit i världen

gubbliv.blogg.se - 26 dagar sedan av Gubbliv i personligt

VINTERGATAN. Man är bara en liten skit i den stora världen. Det var min tanke när jag gick ut på tomten för att slå en drill. Här, på Väddö, i vår stuga, är det beckmörk... Läs mer »

2 Pusha

Blå bluesdag

gubbliv.blogg.se - 22 dec 2016 av Gubbliv i kultur

DÖD LEGEND. Vad i h-vete! Hörde just att Sven Zetterberg har dött. Den såg jag inte komma. Otroligt tråkigt att Sveriges bäste bluesgitarrist inte längre finns bland oss... Läs mer »

10 Pusha

Amerikansk jul

gubbliv.blogg.se - 21 dec 2016 av Gubbliv i personligt

Har julpyntat i stugan på Väddö nu. Easy pice of cake. Bara att plugga in den elektriska blinkande plastgranen i fönstret i kuvösen (uterummet). Som en balans till den gl... Läs mer »

5 Pusha

Julfest på Moderna

gubbliv.blogg.se - 20 dec 2016 av Gubbliv i kultur

RYTMISKE CHEFEN DANIEL. Det band som jag lirar keyboard i spelade på årets julfest för Moderna Museets personal. Ett roligt inslag var när Modernas chef Daniel Birnbaum ... Läs mer »

4 Pusha

Sluddrig tomte

gubbliv.blogg.se - 17 dec 2016 av Gubbliv i personligt

DRUNKEN SANTA. Jag minns tydligt julen i födelsestaden när Tomten som kom hem till oss var konstig. För det första anlände han väldigt sent, för det andra kunde han inte... Läs mer »

7 Pusha

Döda musiker 2016

gubbliv.blogg.se - 17 dec 2016 av Gubbliv i kultur

KENTS RUNA LJUS I MÖRKRET. 2016 var ett mörkt år för musiken. Många storheter somnade in. De största namnen var förstås David Bowie, Prince och Leonard Cohen. Men avled ... Läs mer »

6 Pusha

1 2 3 ... 61 62 Nästa >
  • Blev medlem: 1 mars 2012
  • Senast aktiv: 17 tim sedan
  • Placering på topplistan: 508

Andel populära

0%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

70%