Se sidan i fullversion.

Gubbliv RSS

Profilbild
Man 60+. Född lantis. Arbetarunge med manschettjobb. Bor i centrala Stockholm med Gumman. Tre utflyttade ungar. Vill ge daglig röst åt oss som blivit gubbar men fortfarande är "alive and kicking". Och tycka till om manligt-kvinnligt, nostalgi, musik, sport och annan kultur. Grumpy? Jo det får jag nog erkänna att jag är. Ibland.

Utkastad till hotell

gubbliv.blogg.se - 2 dagar sedan av Gubbliv i personligt

HOTELLCELL. Ja, utkastad kanske inte är rätta ordet. Men nästan. Gumman hade syjunta hemma i går kväll, eller trädgårdscirkel som hon kallar det. Så då fick jag inte var... Läs mer »

2 Pusha

SD största partiet

gubbliv.blogg.se - 2 dagar sedan av Gubbliv i samhälle

Är svenskar mer korkade än amerikaner? Ja, det kanske är så. Ibland längtar jag till en isolerad stuga i ett skogsbryn invid en strid älv där öringarna hoppar, helt... Läs mer »

2 Pusha

Stroke efter festen

gubbliv.blogg.se - 4 dagar sedan av Gubbliv i personligt, sport

DÖDEN VÄNTAR. Träffade Busschauffören i lördags när Fotbollsproffset firade sin 50-årsdag. Då var han i god form, pladdrade på som vanligt om stugan i Herräng, fotbollsr... Läs mer »

3 Pusha

Påtvingad reklamfilm

gubbliv.blogg.se - 5 dagar sedan av Gubbliv i kultur, personligt

BABBLANDE REKLAMARE. Jag avskyr när jag hamnar på en sajt där en film dras i gång med någon lallande idiot som kör sitt infantila reklammanus. Det är rena överfallet! Ja... Läs mer »

2 Pusha

Bränna dagböcker

gubbliv.blogg.se - 12 dagar sedan av Gubbliv i sex, personligt

FORBIDDEN DIARIES. I går kväll träffade Gumman Geologen för att bränna dagböcker och dricka vin. De två bodde tillsammans i stockholmsförorten Hjulsta under deras vildas... Läs mer »

3 Pusha

Obama-kramare

gubbliv.blogg.se - 17 dagar sedan av Gubbliv i samhälle

MYS PÅ TOPPNIVÅ. Nu är jag trött på alla Barack Obama-kramare på Facebook och i tidningsspalterna. OK, visst, Trump är en arrogant och farlig skitstövel. Men glöm inte b... Läs mer »

1 Pusha

Kvinnor och hantverkare

gubbliv.blogg.se - 19 dagar sedan av Gubbliv i könsroller, sex

SEXIG MÅLARE? Vad är det egentligen med kvinnor och hantverkare? Finns det verkligen en verklig bakgrund med alla porrfilmer där snickare kommer hem till ensam kvinna so... Läs mer »

3 Pusha

Goodbye Svend!

gubbliv.blogg.se - 19 dagar sedan av Gubbliv i kultur

SPELEMAN I GRAVEN. Jaha, så nu har ytterligare en barndomsidol gått ur tiden. Svend Asmundsen dog i dag, drygt 100 år gammal. Det var väl ingen högoddsare direkt, med ta... Läs mer »

3 Pusha

Stakförbud

gubbliv.blogg.se - 21 dagar sedan av Gubbliv i sport

Jag har länge retat mig på stakningen inom den klassiska skidåkningen. Tycker det ser för jävligt ut, bara ett enda tjatigt staccatopumpande lik muskelbyggande steroidsti... Läs mer »

2 Pusha

Att vara less

gubbliv.blogg.se - 22 dagar sedan av Gubbliv i personligt, samhälle

Jag vill inte kalla det depression. Men jag har varit så less de senaste veckorna. Det har också gjort att jag inte orkat blogga under den här tiden. Att tycka till kände... Läs mer »

1 Pusha

Våld mot arbetare

gubbliv.blogg.se - 21 jan 2017 av Gubbliv i samhälle

UTSATT FÖR DÖDLIGT VÅLD. Han var bara 26 år, Christian Wikström, när han dödsstörtade nio våningar på bygget på Vattenfalls huvudkontor i Solna. Orsaken var ett fuskbygg... Läs mer »

1 Pusha

What about love, Trump?

gubbliv.blogg.se - 20 jan 2017 av Gubbliv i samhälle

KÄRA ÖGONKAST? Nu har jag hela dagen sett på TV inslag inför Donald Trumps installation som president i USA, själva installationen och middagen efter. Inte en enda gång ... Läs mer »

1 Pusha

Nickande reportrar

gubbliv.blogg.se - 20 jan 2017 av Gubbliv i samhälle

NICKEDOCKA. Snälla, kan vi slippa se alla nickande reportrar i TV som intervjuare politiker, experter etc! Ser just nu på SVT, studiosamtal inför presidentinstallationen... Läs mer »

1 Pusha

SD-ledare brottslingar

gubbliv.blogg.se - 20 jan 2017 av Gubbliv i samhälle

JÄRNRÖRSMANNEN EKEROTH, SD. Nej, Sverigedemokrater, hudfärgen är inte avgörande vad gäller brottsstatistik och ursprung. Det är i stället fattigdom och arbetslöshet som ... Läs mer »

1 Pusha

Sverige 10 miljoner

gubbliv.blogg.se - 20 jan 2017 av Gubbliv i samhälle, personligt

SAMER, URBEFOLKNINGEN. I dag ska Sveriges invånarantal bli 10 miljoner, enligt SCB. Jag är van vid att vi är 7 miljoner, så var det när jag växte upp på 1950-talet. Lit... Läs mer »

3 Pusha

1 2 3 ... 62 63 Nästa >
  • Blev medlem: 1 mars 2012
  • Senast aktiv: 2 dagar sedan
  • Placering på topplistan: 508

Andel populära

0%

Pushar andras

0%

Post-aktivitet

70%