Se sidan i fullversion.

Ahramis RSS

Profilbild
Har tre stora passioner: musik, resor och matlagning.
Så förstås min blogg, som jag uppdaterar praktiskt taget dagligen: http://kompasskurs.se. Här skriver jag om allt mellan himmel och jord och vad som faller mig in. Men mode och dagens outfit förekommer aldrig!! :-)

Skolstart

kompasskurs.se - igår av Ahramis i personligt, mobbing, mobbning

Augusti månad kan fortfarande påminna mig lite om barndomens och tonårstidens skolstarter. De är över 20 år sedan jag tog studenten, men jag kan fortfarande minnas känsla... Läs mer »

4 Pusha

Semesterlunk

kompasskurs.se - 4 dagar sedan av Ahramis i personligt, semester

Är det någon gång jag borde ha tid att skriva inlägg, så är det väl nu när jag har semester. Men det har blivit ovanligt få inlägg under min gångna, första semestervecka.... Läs mer »

6 Pusha

Datastrul

kompasskurs.se - 7 dagar sedan av Ahramis i dator, datorer, data m fl

Är det något som verkligen kan driva mig till vansinne så är det krånglande datorer. Det är en av få saker som verkligen plockar fram mina dåliga sidor och kan orsaka eno... Läs mer »

8 Pusha

Solsting

kompasskurs.se - 9 dagar sedan av Ahramis i personligt

Som svensk är man nog aldrig riktigt nöjd. Vi hittar alltid något att klaga på. Jämt. Är inte vården för dyr, så har vi för vårdplatser. Är det inte för få lärare i skola... Läs mer »

9 Pusha

Reklam

kompasskurs.se - 12 dagar sedan av Ahramis i internet, google, reklam

Vissa gånger får man faktiskt anstränga sig för att inte dra lite på munnen när vissa reklambanners ploppar upp på olika internetsidor. Inte minst när det är Googles anno... Läs mer »

8 Pusha

Nostalgi

kompasskurs.se - 14 dagar sedan av Ahramis i personligt

För lite drygt 12 år sedan flyttade jag från området Hagängen i Upplands Väsby till Bagarmossen, där jag fortfarande bor kvar. De sista åren jag bodde kvar i den lägenhet... Läs mer »

8 Pusha

Årets prideparad

kompasskurs.se - 15 dagar sedan av Ahramis i pridefestivalen, prideparaden, pride

Jag lyckades baxa mig iväg till stan idag för att se prideparaden. Visserligen var jag jättetrött efter den gångna veckans nattarbete och kroppen protesterade till en bör... Läs mer »

8 Pusha

Semester 2017

kompasskurs.se - 16 dagar sedan av Ahramis i personligt

Det är något visst när man går hem från jobbet efter sista arbetsdagen innan semestern. De finns liksom få saker som går upp emot just den där euforiska känslan. I år ha... Läs mer »

8 Pusha

Sverigevännerna hatar det här landets särart

dn.se - 17 dagar sedan av Ahramis i politik, sverigedemokraterna, rasism

De som mest aggressivt hävdar att de står för ”svenska värderingar” är samtidigt mest fientligt inställda till den modernitet och internationalism som de flesta svenskar ... Läs mer »

8 Pusha

Stockholm pride 2017

kompasskurs.se - 17 dagar sedan av Ahramis i pridefestivalen, pride, prideparaden m fl

Igår inledde Stockholm Pride och Stockholm innerstad kommer förvandlas till en stor festplats. I år kommer jag inte ha möjlighet att besöka priden nånting ker än möjligen... Läs mer »

8 Pusha

Uti ungdomens fagraste vår

kompasskurs.se - 19 dagar sedan av Ahramis i personligt

Ibland känns det faktiskt lite grann som att livet sprungit ifrån en. Det är rätt ofta jag själv tänker att man skulle haft den livserfarenhet man har idag, för 25 år sed... Läs mer »

8 Pusha

Ny magnetröntgen

kompasskurs.se - 20 dagar sedan av Ahramis i personligt, cancer

I lördags var det dags igen. Dags för magnetröntgen, som jag fortfarande genomgår en gång per halvår. Jag blev lite förvånad att jag fick tid för ett planerat återbesök k... Läs mer »

8 Pusha

Antidemokrati i demokratins namn

kompasskurs.se - 22 dagar sedan av Ahramis i samhälle, nazism, rasism m fl

Idag ska norsk polis ha gripit totalt 18 personer vid den svensk-norska gränsen. De är misstänkta för att vara på väg till högerextrema demonstrationer i Fredrikstad, Øst... Läs mer »

8 Pusha

Lyxfällan

kompasskurs.se - 23 dagar sedan av Ahramis i pengar, ekonomi, shopping

Någon gång ibland händer det faktiskt att jag sveper förbi varuhus som NK och liknande tillhåll för den mer välbärgade delen av befolkningen. I synnerhet om jag är på jak... Läs mer »

8 Pusha

Latmask

kompasskurs.se - 24 dagar sedan av Ahramis i personligt, internet, data m fl

Ibland orkar jag bara inte bry mig. Jag orkar inte ta tag i saker hemma och jag orkar inte riktigt bry mig om vad som hände i omvärlden. Tillvaron rullar liksom på av ren... Läs mer »

8 Pusha

  • Blev medlem: 18 oktober 2008
  • Senast aktiv: 17 dagar sedan
  • Placering på topplistan: 16

Andel populära

8%

Pushar andras

39%

Post-aktivitet

77%