Se sidan i fullversion.

Dark Souls II beskrivning & recension

xbox360emulation.com - 13 jun 2014 av i dark souls, xbox 360, xbox 360 emulator

Dark Souls II beskrivning & recension

2 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Begrav din Xbox in style

spel.feber.se - 15 mar 2010 av ajz i xbox 360

En värdig plats för den sista vilan

6 Pusha

Sega öppnar ny teaser-domän

powergamer.se - 14 maj 2010 av RikkPG i spel, xbox 360, sega m fl

Hemsidor som räknar nedåt blir bara mer och mer vanligt för att skapa hype kring ett ämne. Sist SEGA var i farten stod Sonic 4 i fokus. Nu har de öppnat ännu en domän, me... Läs mer »

7 Pusha

Activision oroade över priset på Kinect och Move

powergamer.se - 25 jun 2010 av Chaffe i spel, activision, playstation move m fl

Microsofts Kinect till Xbox 360 och Playstation Move till Playstation 3 kostar alldeles för mycket enligt Activision som har gett ut Guitar Hero-serien.

6 Pusha

Kinect – unboxing

powergamer.se - 14 nov 2010 av kowax i teknik, spel, xbox 360 m fl

Vi gör ett halvtappert försök att packa upp ett exemplar av Microsoft Kinect och Daniel Green snackar smörja precis som vanligt.

5 Pusha

Spelfigurer med odiagnostiserade mentala sjukdomar

pixelviking.se - 24 aug 2011 av ggg i humor, wii, xbox m fl

Lider Duke Nukem av Tourettes? Sonic av ADHD?

18 Pusha

Studion bakom Castle Crashers tackar Microsoft

powergamer.se - 3 dec 2012 av Chaffe i spel, powergamer, nyheter m fl

The Behemoth som 2008 fick en enorm framgång med Castle Crashers menar att succén enbart var möjligt tack vare Microsofts koncept med Xbox Live Arcade som såg annorlunda ... Läs mer »

7 Pusha

Minneskorten till Xbox 360 försvinner

powergamer.se - 29 mar 2010 av Chaffe i usb, xbox 360, minneskort m fl

Microsoft har bekräftat att minneskorten inte kommer att fortsätta tillverkas efter att de utannonserat stöd till usb-minne

8 Pusha

1499 kr för Project Natal?

powergamer.se - 17 maj 2010 av Chaffe i spel, natal, xbox 360 m fl

Några svenska återförsäljare verkar redan ha bestämt ett pris för kameran till Xbox 360: Project Natal.

10 Pusha

Microsoft svänger angående Milo

powergamer.se - 1 jul 2010 av Chaffe i spel, teknik, xbox 360 m fl

Spelet kommer att få en release säger Microsoft efter uttalandena om att Milo till Kinect enbart var ett teknikdemo.

6 Pusha

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West

spelbroderna.blogg.se - 15 nov 2010 av Disfear i kultur, video, internet m fl

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West till Xbox 360 och Playstation 3.

10 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter