Se sidan i fullversion.

Dark Souls II beskrivning & recension

xbox360emulation.com - 13 jun 2014 av i dark souls, xbox 360, xbox 360 emulator

Dark Souls II beskrivning & recension

2 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

SM i Super Street Fighter IV

spelbroderna.blogg.se - 11 mar 2010 av Disfear i spel, kultur, sport m fl

Vem ska bli den första officiella svenska mästaren i SF? Jag tippar på Skatan..

4 Pusha

Gears of War 3 scans

kwit.tv - 12 maj 2010 av pxl i spel, gears of war, xbox 360

Nyligen dök det upp ett gäng fina tidnings-scans på kommande Gears of War 3 och jag tänkte att jag skulle dela med mig.

5 Pusha

Intervju med legendaren GonZa / Street Fighter IV

spelbroderna.blogg.se - 21 jun 2010 av Disfear i spelblogg, xbox 360, street fighter iv m fl

En något udda intervju med GonZa som kommit från ingenstans och spöat hela Sveriges elit i Super Street Fighter IV.

24 Pusha

Sonic 4 Ep. 1 - Videorecension

spelbroderna.blogg.se - 25 okt 2010 av Disfear i nintendo wii, sega, videorecension m fl

En av spelbrödssmurfarna videorecenserar Sonic 4 Episode 1. HD.

17 Pusha

Xbox-kontrollen Duke gör tillfälligt comeback

powergamer.se - 16 jun 2011 av Chaffe i spel, xbox, halo combat evolved m fl

Microsofts allra första spelkonsol Xbox hade en stor och ökänd handkontroll som kallades för "Duke". Efter att ha skrotats kommer den i år att göra en snabb comeback i sa... Läs mer »

9 Pusha

Test: Xbox SmartGlass

powergamer.se - 29 okt 2012 av Chaffe i spel, powergamer, powergamerse m fl

Med Xbox SmartGlass är det meningen att Xbox 360 tillsammans med en PC eller Tablet PC som använder sig av Windows 8 eller Windows Phone, lättare ska kunna kopplas ihop. ... Läs mer »

7 Pusha

Epic: "Vi kan göra vad vi vill med Gears of War"

powergamer.se - 15 mar 2010 av Chaffe i gears of war, xbox 360, ägande m fl

Trots att Gears of War har släppts exklusivt till Xbox 360, säger man hos utvecklarna Epic att de fortfarande äger spelserien.

8 Pusha

Webhallens kundtjänst förolämpar sina kunder

spelbroderna.blogg.se - 14 maj 2010 av Disfear i xbox 360, kundtjänst, super street fighter m fl

Webhallens kundtjänst lämpar över sitt ansvar på andra och passar även på att idiotförklara sina kunder

35 Pusha

Nya Xbox 460 har inbyggt skydd

powergamer.se - 21 jun 2010 av Chaffe i spel, xbox 360 slim, xbox 360 m fl

Microsofts nya Xbox 360 Slim har ett inbyggt skydd som ska förhindra de fruktade röda ringarna att dyka upp.

7 Pusha

Videorecension av Super Meat Boy

spelbroderna.blogg.se - 11 nov 2010 av Disfear i xbox 360, spel, tv-spel m fl

Bästa plattformshopparen på år och dar!

19 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter