Se sidan i fullversion.

Dark Souls II beskrivning & recension

xbox360emulation.com - 13 jun 2014 av i dark souls, xbox 360, xbox 360 emulator

Dark Souls II beskrivning & recension

2 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Minneskorten till Xbox 360 försvinner

powergamer.se - 29 mar 2010 av Chaffe i usb, xbox 360, minneskort m fl

Microsoft har bekräftat att minneskorten inte kommer att fortsätta tillverkas efter att de utannonserat stöd till usb-minne

8 Pusha

1499 kr för Project Natal?

powergamer.se - 17 maj 2010 av Chaffe i spel, natal, xbox 360 m fl

Några svenska återförsäljare verkar redan ha bestämt ett pris för kameran till Xbox 360: Project Natal.

10 Pusha

Microsoft svänger angående Milo

powergamer.se - 1 jul 2010 av Chaffe i spel, teknik, xbox 360 m fl

Spelet kommer att få en release säger Microsoft efter uttalandena om att Milo till Kinect enbart var ett teknikdemo.

6 Pusha

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West

spelbroderna.blogg.se - 15 nov 2010 av Disfear i kultur, video, internet m fl

Videorecension av Enslaved - Odyssey to the West till Xbox 360 och Playstation 3.

10 Pusha

Star Wars Kinect missar julhelgen

powergamer.se - 25 aug 2011 av Chaffe i spel, star wars kinect, kinect m fl

Microsoft har valt att skjuta upp releasen för Star War Kinect som ursprungligen skulle ha släppts till julen.

16 Pusha

Dead Space 3 får stöd för Kinect

powergamer.se - 17 dec 2012 av riversswe i nyheter, spel, tv-spel m fl

Det är inte lång tid kvar tills vi får återse Isaac Clarke i Dead Space 3 tillsammans med nykomlingen Sgt. John Carver. Med fullt integrerad drop-in/drop-out-coop får du ... Läs mer »

8 Pusha

Dead To Rights: Retribution - Ny video!

onlajn.se - 31 mar 2010 av onlajnmagasinet i spel, kultur, trailer m fl

Ny video med nya scener från spelet och lite kommentarer från utvecklarna. Lär bli ett grymt spel!

5 Pusha

J Allard sägs lämna Microsoft

powergamer.se - 24 maj 2010 av Chaffe i steve ballmer, microsoft, xbox 360 m fl

Mannen som var med och designade Xbox 360 sägs lämna Microsoft efter bråk med företagets VD Steve Ballmer.

8 Pusha

Årets bästa XBLA-spel? Limbo Recenserat!

onlajn.se - 19 jul 2010 av onlajnmagasinet i xbox360, xbox, recensioner m fl

Limbo till Xbox 360 recenserat på Onlajn.se

11 Pusha

Recension: Dance Central

powergamer.se - 15 nov 2010 av Chaffe i spel, kinect, dansspel m fl

Har Harmonix (tidigare Guitar Hero och Rock Band) lyckats med sitt första musikspel till Kinect?

5 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter