Se sidan i fullversion.

Dark Souls II beskrivning & recension

xbox360emulation.com - 13 jun 2014 av i dark souls, xbox 360, xbox 360 emulator

Dark Souls II beskrivning & recension

2 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Dark Souls – Boss run, del 6

powergamer.se - 13 aug 2012 av riversswe i nyheter, spel, tv-spel m fl

PowerGamer.se’s alldeles egna Anders Sandberg tar sig an ännu en boss i det hypersvåra spelet Dark Souls. Undra hur många bossar det är kvar nu?

8 Pusha

Just Cause 2 - Frihet i en liten ask

onlajn.se - 15 apr 2010 av onlajnmagasinet i games, tv-spel, pc m fl

Min recension av Just Cause 2

16 Pusha

Mass Effect 2 demo och nytt DLC

powergamer.se - 14 jun 2010 av Bigbozzze i pc, mass effect 2, demo m fl

Bioware har släppt ett demo på Mass Effect 2 idag samt att ett DLC är på väg.

5 Pusha

Recension: Kane & Lynch 2: Dog Days

powergamer.se - 23 aug 2010 av RikkPG i pc, playstation 3, square enix m fl

PowerGamer recenserar Kane & Lynch 2: Dog Days.

5 Pusha

#093 – PowerCast 2010-12-17:Xmas and all that crap

powergamer.se - 17 dec 2010 av riversswe i spel, powergamer, powercast m fl

Julkryssningar, julbord, whiskey och sänkta skepp är ämnen som kan komma att dyka upp under veckans avsnitt. Vi läser upp lyssnarnas e-post, pratar om bantning med Kinect... Läs mer »

7 Pusha

Wii U har svag hårdvara enligt utvecklare

powergamer.se - 4 apr 2012 av Chaffe i xbox 360, playstation 3, spel m fl

Utvecklare som pratat anonymt har i en intervju sagt att Wii U är svagare än PlayStation 3 och Xbox 360 när man pratar om hårdvara.

21 Pusha

Recension: Dark Souls II

powergamer.se - 14 mar 2014 av Nemesis i dark souls ii, recension, powergamer m fl

En varm sommardag 2010 landade ett väldigt obskyrt spel på svensk mark. Till en början var det inte många som lade märke till detta men allteftersom tiden gick började ry... Läs mer »

7 Pusha

Dark Souls – Boss run, del 9

powergamer.se - 4 okt 2012 av riversswe i nyheter, spel, tv-spel m fl

Den här gången blir det otroligt nog en ganska snabb boss run, i förhållande till hur långa de tidigare avsnitten har varit. Men kortare avsnitt betyder INTE sämre!

7 Pusha

Tävla & Vinn Modern Warfare 2!

onlajn.se - 23 apr 2010 av onlajnmagasinet i spel, internet, call of duty m fl

Tävla och vinn Call Of Duty: Modern Warfare 2 till Playstation 3 eller Xbox 360 i en enkel tävling!

5 Pusha

E3: Xbox 360 får ny design

spelbloggen.se - 14 jun 2010 av animalin i spelbloggen, xbox 360, e3 2010 m fl

Den nya Xbox 360-modellen har 250 GB hårddisk, inbyggd wifi och den ska vara ”whisper quiet”.

9 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter