Se sidan i fullversion.

Dark Souls II beskrivning & recension

xbox360emulation.com - 13 jun 2014 av i dark souls, xbox 360, xbox 360 emulator

Dark Souls II beskrivning & recension

2 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Epic: "Vi kan göra vad vi vill med Gears of War"

powergamer.se - 15 mar 2010 av Chaffe i gears of war, xbox 360, ägande m fl

Trots att Gears of War har släppts exklusivt till Xbox 360, säger man hos utvecklarna Epic att de fortfarande äger spelserien.

8 Pusha

Webhallens kundtjänst förolämpar sina kunder

spelbroderna.blogg.se - 14 maj 2010 av Disfear i xbox 360, kundtjänst, super street fighter m fl

Webhallens kundtjänst lämpar över sitt ansvar på andra och passar även på att idiotförklara sina kunder

35 Pusha

Nya Xbox 460 har inbyggt skydd

powergamer.se - 21 jun 2010 av Chaffe i spel, xbox 360 slim, xbox 360 m fl

Microsofts nya Xbox 360 Slim har ett inbyggt skydd som ska förhindra de fruktade röda ringarna att dyka upp.

7 Pusha

Videorecension av Super Meat Boy

spelbroderna.blogg.se - 11 nov 2010 av Disfear i xbox 360, spel, tv-spel m fl

Bästa plattformshopparen på år och dar!

19 Pusha

Döm inte spelet efter penisskämten

pixelviking.se - 29 jul 2011 av ggg i samhälle, spel, playstation 3 m fl

I nya horror survival-spelet Shadows of the Damned försöker man göra narr av de inarbetade klyschorna. Men lyckas man?

5 Pusha

Omslaget till BioShock Infinite upprör

spelbloggen.se - 3 dec 2012 av rickardolsson i playstation 3, spel, xbox 360 m fl

När 2k Games presenterade omslaget till kommande BioShock Infinite lät kritiken inte vänta på sig. Generiskt och lätt att glömma, sägs det. Vad tycker du?

8 Pusha

Begrav din Xbox in style

spel.feber.se - 15 mar 2010 av ajz i xbox 360

En värdig plats för den sista vilan

6 Pusha

Sega öppnar ny teaser-domän

powergamer.se - 14 maj 2010 av RikkPG i spel, xbox 360, sega m fl

Hemsidor som räknar nedåt blir bara mer och mer vanligt för att skapa hype kring ett ämne. Sist SEGA var i farten stod Sonic 4 i fokus. Nu har de öppnat ännu en domän, me... Läs mer »

7 Pusha

Activision oroade över priset på Kinect och Move

powergamer.se - 25 jun 2010 av Chaffe i spel, activision, playstation move m fl

Microsofts Kinect till Xbox 360 och Playstation Move till Playstation 3 kostar alldeles för mycket enligt Activision som har gett ut Guitar Hero-serien.

6 Pusha

Kinect – unboxing

powergamer.se - 14 nov 2010 av kowax i teknik, spel, xbox 360 m fl

Vi gör ett halvtappert försök att packa upp ett exemplar av Microsoft Kinect och Daniel Green snackar smörja precis som vanligt.

5 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter