Se sidan i fullversion.

Dark Souls II beskrivning & recension

xbox360emulation.com - 13 jun 2014 av i dark souls, xbox 360, xbox 360 emulator

Dark Souls II beskrivning & recension

2 Pusha

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Dark Souls – Boss run, del 4

powergamer.se - 25 apr 2012 av riversswe i nyheter, spel, tv-spel m fl

I avsnitt fyra av PowerGamer’s Boss run av Dark Souls tar sig Anders Sandberg an en skapligt stor gråvarg.

7 Pusha

Läckta bilder på Halo:Reach

kwit.tv - 13 apr 2010 av pxl i spel, internet, beta m fl

Jovars. För vissa kommer Jultomten så tidigt att man kan tro att han har fått tag på en fluxkondensator. I detta fall har Jester på se7ensins-forumet fått en väldigt tidi... Läs mer »

4 Pusha

E3 10: Assassin’s Creed: Brotherhood får releaseda

powergamer.se - 14 jun 2010 av Rikkarn i powergamer, e310, trailer m fl

I Assassin’s Creed: Brotherhoods trailer avslöjades spelets releasedatum. Trailern läckte ut innan idag och vi på PowerGamer har haffat den.

6 Pusha

Master Chief är med i Halo: Reach

powergamer.se - 21 aug 2010 av KlareBear i xbox 360, halo reach, bungie m fl

Bungie Studios har avslöjat att Master Chief kommer vara med på ett hörn i Halo: Reach.

7 Pusha

Recension: Sonic Free Riders

powergamer.se - 23 nov 2010 av Chaffe i spel, sonic, kinect m fl

Hur pass bra fungerar Sonic Free Riders med Kinect eller hade en plastbräda varit välbehövligt för spelet?

7 Pusha

Mikrorecension av Jurassic Park: The Game

youtu.be - 9 jan 2012 av Disfear i spel, xbox 360, steam m fl

Mikrorecension i videoformat av Jurassic Park: The Game. Allt du behöver veta om spelet på 42 sekunder.

14 Pusha

Epic Games tror att Xbox 360 kan pressas än mer

powergamer.se - 8 mar 2013 av Chaffe i gears of war judgeme, tv-spel, xbox 360 m fl

Behovet för nästa generations konsolers kapacitet verkar inte finnas hos Epic Games. Deras framgångsrika spelserie Gears of War har hyllats för att vara snygga spel och s... Läs mer »

8 Pusha

Dark Souls – Boss run, del 6

powergamer.se - 13 aug 2012 av riversswe i nyheter, spel, tv-spel m fl

PowerGamer.se’s alldeles egna Anders Sandberg tar sig an ännu en boss i det hypersvåra spelet Dark Souls. Undra hur många bossar det är kvar nu?

8 Pusha

Just Cause 2 - Frihet i en liten ask

onlajn.se - 15 apr 2010 av onlajnmagasinet i games, tv-spel, pc m fl

Min recension av Just Cause 2

16 Pusha

Mass Effect 2 demo och nytt DLC

powergamer.se - 14 jun 2010 av Bigbozzze i pc, mass effect 2, demo m fl

Bioware har släppt ett demo på Mass Effect 2 idag samt att ett DLC är på väg.

5 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter