Se sidan i fullversion.

Bonetown - Mikrorecension

youtube.com - 26 maj 2011 av i kultur, humor, internet m fl

Mikrorecension av det "erotiska" PC-spelet Bonetown - för den stressade själen.

17 Pusha

  1. Profilbild

    Av Karl_P_Dal den 26 maj 2011 Rapportera

    Hehe, måste jag spela =)  

  2. Profilbild

    Av Ixz den 27 maj 2011 Rapportera

    Bara jag som tycker att det är lite väl mycket Yahtzee plagiat i en Svensk version .. ? :)  

  3. Profilbild

    Av Disfear den 27 maj 2011 Rapportera

    Nej, tydligen inte. Fick en kommentar om det tidigare, men tyck på. Min inspiration kommer från Totalbiscuit i första hand även om han pysslar med first-impressions. :)  

Kommentera

Logga in eller bli medlem för att kommentera. Som medlem kan du även:

  • Posta eget innehåll
  • Pusha länkar och påverka vad som är hett
  • Bli vän med andra medlemmar och se deras aktivitet

Att bli medlem är helt gratis och tar bara några sekunder. Välkommen!

Dungeons: The Dark Lord - Mikrorecension

youtube.com - 21 okt 2011 av Disfear i livsstil, humor, recension m fl

Dungeons: The Dark Lord är en tysk kreation som vid första anblick påminner om Dungeon Keeper. Den eviga frågan för gamern blir besvarad: Är det nåt att ha?

17 Pusha

Aftonbladet censurerar Spelbröderna.se

spelbroderna.blogg.se - 11 feb 2011 av Disfear i integritet, internet, censur m fl

Spelbrödernas syn på Aftonbladets sidvisningsjournalistik har lett till avstängning från Bloggportalen och möjligheten att blogga om Aftonbladets artiklar. Här är bakgrun... Läs mer »

34 Pusha

10 smarta tips på hur du marknadsför din app

revue.se - 9 feb 2013 av sebbe888 i samhälle, teknik, livsstil m fl

I App Store är det svårt att hitta rätt, om du inte vet exakt vad du letar efter. Användare har hundratusentals olika appar att välja mellan och frågan är, hur ska de hit... Läs mer »

24 Pusha

Topp 6 Rob Hubbard-låtar

spelbroderna.blogg.se - 29 maj 2010 av Disfear i livsstil, commodore 64, spelmusik m fl

Rob Hubbards sex bästa Commodore 64-låtar, enligt högst subjektivt ursprung.

10 Pusha

Mikrorecension av Garshasp: The Monster Slayer

youtube.com - 21 maj 2011 av Disfear i internet, humor, indie m fl

Videorecension för den stressade själen.

15 Pusha

Sonic 4 Ep. 1 - Videorecension

spelbroderna.blogg.se - 25 okt 2010 av Disfear i nintendo wii, sega, videorecension m fl

En av spelbrödssmurfarna videorecenserar Sonic 4 Episode 1. HD.

17 Pusha

Ardi, 2 år, röker 2 paket cigg om dagen

tv.expressen.se - 27 maj 2010 av robinsaletti i spel, sport, personligt m fl

Ardi, 2 år, röker 2 paket cigg om dagen

39 Pusha

Podradiopriset

daytona.se - 14 sep 2010 av kowax i kultur, teknik, podcast m fl

För femte året delas Svenska podradiopriset ut till sveriges bästa podkanaler. Var med och rösta fram din favorit!

36 Pusha

180 års historiska löpsedlar från aftonbladet

aftonbladet.se - 9 jan 2011 av funnythings i aftonbladet, spel, kultur m fl

Här är de allra mest klassiska löpsedlarna ur Aftonbladets 180-åriga historia Kolla in bildspelet späckat av historia.

55 Pusha

Smart läsning när du ska starta eget!

mittforetag.com - 27 aug 2012 av hyrexperten.se i starta eget företag, teknik, bolag m fl

AB? Enskild firma? Eller någon annan bolagsform? Den här guiden beskriver alternativen och vilka fördelar respektive nackdelar som finns med varje bolagsform.

29 Pusha

Pusha körs i molnet hos ipeer

Vad är Pusha?

En sajt där medlemmarna bestämmer innehållet genom att posta och pusha (rösta på) länkar.

Bli medlem eller läs mer.

Roligt innehåll på andra sajter